1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-06-2021 11:56

«Βόμβα» Πελεκούδα στην Καλαμάτα '80!

«Βόμβα» Πελεκούδα στην Καλαμάτα 80, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Πελεκούδα. Η απόκτηση του 31 χρόνου (2μ04) διεθνή κεντρικού ενισχύει σε εκπληκτικό βαθμό την Μεσσηνιακή ομάδα στο φιλέ, της αλλάζει κατηγορία και την μετατρέπει σε σε ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο από την Πρι Λιγκ ανδρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Λύκων» για τον Πελεκούδα που εχει περάσει απο Ηρακλή, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό:

«Με μεγάλη χαρά η ομάδα μας ανακοινώνει τη συμφωνία μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον διεθνή αθλητή Παναγιώτη Πελεκούδα! Ο 31χρονος κεντρικός έχει ύψος 2.04 και έχει να επιδείξει πλούσια καριέρα. Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το Βόλεϊ στην ΕΑ Πατρών και έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή, ΓΣ Λαμίας, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Ravenna, Ολυμπιακο, Παμβοχαικό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό.

Έχει κατακτήσει 2 πρώταθληματα, 2 κύπελλα και 2 League Cup με τις ομάδες που αγωνίστηκε. Επίσης έχει εκπροσωπήσει το εθνόσημο πάνω από 60 συμμετοχες σε επίπεδο Ανδρών, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στους μεσογειακούς αγώνες του 2018.

Ευχόμαστε στον "Πέλε" υγεία και μια καλή αγωνιστική σεζόν!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ