1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-05-2021 15:06

Στα χέρια του Δημήτρη Κομητούδη ο Πήγασος Πολίχνης

Μεταγραφική κίνηση «βόμβα» από τον Πήγασο Πολίχνης, ο οποίος ανακοίνωσε την επιστροφή του Δημήτρη Κομητούδη. Ο 25 χρονος (1μ94) Σερραίος ταλαντούχος Πασαδόρος που στο παρελθόν αγωνίστηκε στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης (2014-17), στη Γαλλία, στον ΟΦΗ και πέρυσι ως βασικός στον ΠΑΟΚ, όσο προπονητής ήταν ο Κώστας Δεληκώστας, ξαναγύρισε στον Πήγασο για να τον βοηθήσει στο νέο πρωτάθλημα της Πρι λιγκ ανδρών.

Η ανακοίνωση του Πήγασου αναφέρει:«Το Δ. Σ. του ΠΗΓΑΣΟΥ Πολίχνης με χαρά ανακοινώνει την επιστροφή του πασαδόρου κ.Δημήτρη Κομητούδη στο δυναμικό της αντρική μας ομάδας!

Ο Δημήτρης ξεκίνησε την αγωνιστική του καριέρα στον Α.Ο.Σερρων έως το 2012 ,συνέχισε στον Αίαντα Ευόσμου και το 2014 έρχεται στον Πήγασο όπου σημείωσε μεγάλες επιτυχίες έως το 2017 που κάνει ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα του και αγωνίζεται στην Γαλλική Mende Volley Lozere!Το 2018 επιστρέφει στην Ελλάδα , στον Ο.Φ.Η , ενώ το 2020 αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ .

Μετά από μια λαμπρή πορεία και επιτυχίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ο Δημήτρης επιστρέφει για να ενισχύσει το εγχείρημα της ομάδας μας για μια επιτυχημένη πορεία στην Pre League Ανδρών με ένα νεανικό ρόστερ και αθλητές από τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου!

Χαιρόμαστε πολύ Δημήτρη για την επιστροφή σου στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ! Σου ευχόμαστε μια καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες!!!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ