1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-09-2020 20:50

Παρουσίασε το πλάνο της ΑΕ Κομοτηνής ο Ηλίας Κρεούζης

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας, η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν που θα την βρεί στη Πρι Λιγκ ανδρών. Μάλιστα πριν λίγες μέρες μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός Ηλίας Κρεούζης συγκέντρωσε τους παίκτες του σε αίθουσα ξενοδοχείου της πόλης και τους παρουσίσε το αγωνιστικό πλάνο για την επόμενη χρονιά.

Ο φιλόδοξος κόουτς μέσα από βίντεο και περυσινά πλάνα παιχνιδιών, παρουσίασε κομμάτια τακτικής, αναλύοντας στους παίκτες του τι είναι αυτό που ζητάει εντός γηπέδου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Πρι Λιγκ ανδρών θα ξεκινήσει στις 15 Νοεμβρίου, και ο πήχης στην ΑΕΚ έχει μπει ψηλά, παρότι το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό, και οι ομάδες έχουν ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό.

Από τις προπονήσεις απουσιάζει μόνο ο πασαδόρος από την Χιλή, Ματίας Μπάντα, ο οποίος υπολογίζεται πως μέσα στο προσεχές διάστημα θα είναι στη χώρα μας.

Πηγη: paratiritisnews.gr

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ