Εκτυπώστε τη σελίδα
05-09-2020 16:33

Οι ακαδημίες του Άθλου Ορεστιάδας

Η σεζόν ξεκίνησε και ο Άθλος Ορεστιάδας κάνει ανοικτό κάλεσμα σε γονείς και παιδιά να γεμίσουν τις ακαδημίες ειδικά σε μία περίοδο που η ανδρική ομάδα θα κάνει ντεμπούτο στην Pre League.

 

H ανακοίνωση:

Με ένα επιτελείο προπονητών  όπως ο Σταματόπουλος Μπάμπης, Τεμελούδης Κων/νος, Σαρδανίδου Ηλιάνα, Ξανθοπούλου Μαρία οι  οποίοι συνεργάζονται ήδη με τον σύλλογο και με την προσθήκη φέτος του καταξιωμένου ως αθλητή αλλά και προπονητή ακαδημιών Γραμματικόπουλου Ηλία ο οποίος και ήρθε από τον Α.Ο.Ορεστιάδας όπως επίσης και ο προπονητής Κιουτσιούκης Ανδρέας ο οποίος επίσης ήρθε  από τον Α.Ο.Ορεστιάδας και τον προπονητή και παλιό αθλητή Ντινούδη Κων/νο ο οποιος και ήταν ο πρώτος προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας κατά την ίδρυση του συλλόγου ,ο Άθλος Ορεστιάδας αποκτά μια άλλη δυναμική στο αναπτυξιακό κομμάτι στην περιοχή της Ορεστιάδας. Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας 'ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ' από τις 18:00 έως τις 20:00.

Εκεί βρίσκονται άνθρωποι του συλλόγου για να σας δώσουν πληροφορίες και να κάνετε την εγγραφή σας. Με κάθε εγγραφή δώρο ένα t-shirt του Άθλου Ορεστιάδας.

Οι προπονήσεις θα γίνονται  στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας ''΄ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ' και στο παλιό κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας αλλά και στο κλειστό γυμναστήριο Βύσσας. Το σύνθημα μας είναι ΠΑΙΖΩ & ΜΑΘΑΊΝΩ ΒΟΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ .

Τα τμήματα μας ξεκινάνε για αγόρια και κορίτσια απο 4 ετών έως και 17 ετών. Σας περιμένουμε για ενημέρωση και πληροφορίες στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΘΛΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020 - 20211.   

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (ΗΛΙΚΙΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟ 11 ΕΩΣ 17 ΕΤΩΝ)  /ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 19 ΕΤΩΝ) ΑΓΟΡΙΩΝ  ) ΤΗΛ. 69443585052.   

ΝΤΙΝΟΥΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΓΟΡΙΩΝ (ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ), ΤΗΛ. 69073116633.