1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-08-2020 16:32

Ο 16χρονος ακραίος Βασίλης Κονίδης στην Α.Ε.Κ.

Ο 16χρονος ακραίος Βασίλης Κονίδης είναι άλλος ένας ταλαντούχος αθλητής που την επόμενη σεζόν θα φοράει τη φανέλα της Α.Ε.Κ. στο νεοσύστατο πρωτάθλημα της πρι λιγκ ανδρών.
Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βασίλη Κονίδη. Ο 16χρονος (23/03/2004) ακραίος, ύψους 1,92 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.

Ο Βασίλης Κονίδης ξεκίνησε το βόλεϊ από την ΑΕ Φαρίδος, όπου αγωνίστηκε την τριετία 2015-2018. Την επόμενη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του ΑΟ Καλαμάτας, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Σπαρτιατικό.

Παράληλλα, έχει κληθεί τόσο στην Εθνική Παίδων, όσο και σε αυτήν των Παμπαίδων, τιμώντας τη “γαλανόλευκη”.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Βασίλης Κονίδης δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ. Η ομάδα μου δίνει κίνητρο βελτίωσης, καθώς πρέπει να δουλέψω για να αγωνιστώ και μου προσθέτει και ένα παραγωγικό άγχος έτσι ώστε να γίνομαι καλύτερος. Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί. Πιστεύω πως όλοι στην ομάδα θα τα πάμε καλά δουλεύοντας ομαδικά“.

Βασίλη, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ