1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-09-2016 21:27

Κωστής Ψαρουδάκης: «Μανιοκαταθλιπτικέ πρώην φίλε μου»

Η συνέντευξη του Αχιλλέα Μαυρομάτη στο volleynews και τα όσα είπε για τη σχέση με τον άλλοτε φίλο και συνοδοιπόρο του στο ΔΣ της ΕΟΠΕ Κωστή Ψαρουδάκη, προκάλεσε την αντίδραση του Κρητικού παράγοντα ο οποίος μας έστειλε επιστολή – απάντηση και φυσικά την δημοσιεύουμε αυτούσια. Ο Ψαρουδάκης θεωρεί τον εαυτό του θιγμένο γιατί, όπως λέει, ήταν αυτός που σήκωσε το βάρος της ομοσπονδία τόσα χρόνια, χωρίς να του το αναγνωρίζει ο Μαυρομάτης. Βέβαια η επιστολή περιέχει και αιχμηρούς χαρακτηρισμούς, γεγονός που δείχνει την πικρία του για τα όσα του καταλογίσει ο Μαυρομάτης. 

«Μετά από παράκληση του επικεφαλής της παράταξης “πρώτα το βόλλεϋ”, είχαμε αποφασίσει όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού να μην απαντάμε στις συκοφαντίες που πέφτουν βροχή πλέον τις τελευταίες ημέρες, γιατί οι άνθρωποι των σωματείων που θέλουν να έρθουν να ψηφίσουν έχουν ήδη αρχίσει να κουράζονται με αυτού του επιπέδου την αντιπαράθεση.

Όμως η τελευταία συνέντευξη στο volleynews του απερχόμενου προέδρου έχει υπερβεί τα εσκαμμένα. 

Είναι γνωστό ότι συκοφάντες γίνονται αυτοί που δεν έχουν προσωπική αξία και προσπαθούν να μειώσουν με συκοφαντίες τους άλλους, πολύ περισσότερο δε όταν βρίσκονται  σε πανικό.

Ο επικεφαλής της παράταξής μας Γιάννης Στουραϊτης, ανέπτυξε δυο βασικά θέματα στα οποία διαφώνησε μαζί του και ποτέ δεν μπήκε σε λεπτομέρειες σχετικά με τα πεπραγμένα Μαυρομάτη την τελευταία διετία,  γιατί δεν ήθελε να τον εξευτελίσει και κυρίως δεν ήθελε να απαξιώσει εντελώς και το έργο που έγινε.

Αν ο πρώτος αντιπρόεδρος όπως λέει είχε σκοπό μόνο τη προσωπική του προβολή από την προεδρεία του συλλόγου φίλων Εθνικών ομάδων και τίποτα άλλο, ο δεύτερος του αντιπρόεδρος, εγώ δηλαδή, όλα αυτά που μου καταλογίζει σήμερα, τότε γιατί δεν είναι υποψήφιοιμαζί του και από τα 21 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σήμερα στο ψηφοδέλτιο του τον ακολουθούν μόνο 6; Γιατί η πλειοψηφία των ενώσεων και των διοικήσεων  του γύρισαν εντελώς την πλάτη;

Επί του προσωπικού: Για το θέμα της Ευρώπης ρωτάω κάθε λογικό άνθρωπο αν θα προτιμούσε να πληρώσει τέσσερις με πέντε χιλιάδες για να ταξιδέψει στην Νορβηγία ή αν θα προτιμούσε να πληρώσει 10.000 ευρώ σε πρόστιμο.

Τότε η ομάδα μου είχε σοβαρούς τραυματισμούς και προτίμησα να μη διακινδυνεύσω την παραμονή μου στην κατηγορία και την υποβαθμισμένη εμφάνιση του Ρεθύμνου στην Ευρώπη, έχοντας την διαβεβαίωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (μέλος της οποίας είναι και ο Μαυρομάτης, που δεν με προστάτεψε λέγοντάς μου την πραγματικότητα), ότι μπορώ να απέχω χωρίς επιπτώσεις.

Έχω  ήδη εξοφλήσει 7.000 ευρώ από το πρόστιμο και έχω εξασφαλίσει με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ πίστωση ώστε να πληρώσω το υπόλοιπο ποσό με δόσεις, λόγω της υπάρχουσας οικονομικής κατάστασης.(Ξέρει  καλά ο  απερχόμενος Πρόεδρος  ότι υπήρξε θέμα συμψηφισμού   με τα χρήματα  που χρωστάει  η ΕΟΠΕ στον ΟΠΕΡ από μετακινήσεις επί θητεία σου κοντά στις 32.500 ευρώ από μέλος του Δ.Σ. και εγώ το ΑΡΝΗΘΗΚΑ.)

Γιατί αλήθεια ένας «ρουσφετολόγος» δεν θα τακτοποιούσε πρώτα τα δικά του θέματα και μετά των άλλων σωματείων;

Για την διαιτησία τι να πω. Βγήκε κανείς να πει ότι έκανα παρέμβαση και δεν το ξέρω; Ας ψάξει τις δικές του πομπές στη Θεσσαλονίκη αφού δεν θέλει να μιλήσει με στοιχεία αλλά με φήμες. Γιατί κι εγώ μόνο φήμες έχω γι’ αυτό και δεν είπα ποτέ τίποτε.

Σε  ότι  αφορά  τις  μεταγραφές   ποιο  σωματείο  είχε  παράπονο;

Μόνο  αυτά που  Δεκέμβρη  ζητούσαν  μεταγραφές και φυσικά εγώ  αρνήθηκα .

Όταν πρώην φίλε μου για τρία χρόνια μου εμπιστεύθηκες όχι μόνον την εκλογή και επανεκλογή σου αλλά και πολλά πράγματα μέσα στην Ομοσπονδία γιατί ήξερες ότι μπορώ να σε βοηθήσω ουσιαστικά στην εντελώς πτωχευμένη τότε ΕΟΠΕ, όπως και πράγματι σε βοήθησα, χρησιμοποιώντας γνωριμίες, οικογενειακές φιλίες και αφιερώνοντας πάρα πολύ χρόνο. Όταν ήξερες ότι έχω παρατήσει την Κρήτη και τις δουλειές μου και ήμουνδυοχρόνιασχεδόν στα γραφεία της ΕΟΠΕ όλη μέρα και κοιμόμουν εκεί πολλές φορές ήταν καλά; Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μου το αναγνωρίζουν και αυτό σε «τρελαίνει» και σε κάνει μανιοκαταθλιπτικό.

Θα ήσουν πειστικότερος αν μου απέδιδες κατηγορίες όπως ¨ότι είμαι χοντρός….  ότι δεν έχω παιδιά….. ότι έχω πολλούς φίλους αλλά δεν έχω φιλενάδες….κτλ¨

Πότε ανακάλυψες όλα τα ελαττώματά μου; Όταν ήθελες να κάνεις μόνο του κεφαλιού σουγια την προσωπική σου προβολήχωρίς να σε ελέγχει κανένας;

Η  όταν  είχα το ΘΑΡΡΟΣ να σου δηλώσω ότι δεν θα είμαι μαζί σου στις επικείμενες  εκλογές , τάζοντας μου τα πάντα.

Απογοήτευσες όλους τους αξιόλογους συνεργάτες σου, που έπιναν νερό στο όνομά σου, οι οποίοι αφιέρωναν περισσότερο χρόνο από σένα στην Ομοσπονδία και αναγκάσθηκαν να σου γυρίσουν την πλάτη  γιατί δεν πήγαινε άλλο πια με σένα. Αγανάκτησαν!

Το να χάσει κάποιος σε εκλογές είναι μέσα στη ζωή, αλλά το να χάσει μαζί με τις εκλογές φίλους, ήθος, ανθρωπιά και λογική είναι κατάντια.

Δεν σου φταίω εγώ λοιπόν για να βγαίνεις και να με κρεμάς στα μανταλάκια άδικα. Αυτός όμως είσαι και σε έχουν μάθει πια όλοι. Ελπίζω να καταλάβουν και οι τελευταίοι εναπομείναντες σε σένα τι εξακολουθείς να κάνεις ακόμη και τώρα. 

Κρίμα! πολύ γρήγορα από Αχιλλέας έγινες «υποβολέας κάποιων…..»



Κωστής  Γ.Ψαρουδάκης

9 σχόλια

  • Comment Link SCORPIO KOSTAKIS Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2016 10:55 posted by SCORPIO KOSTAKIS

    Άλλος είναι ο μανιοκαταθλιοτικός και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από αυτά που γράφεις..
    Μόνος σου "δίνεις" τον ευατό σου Ψαρουδάκη.
    Περαστικά

  • Comment Link ΒΑΡΒΑΡΕΛΑ Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2016 10:20 posted by ΒΑΡΒΑΡΕΛΑ

    ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗ!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ....

  • Comment Link Fair Play Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2016 09:26 posted by Fair Play

    Σίγα μην ξεκιναγατε απο το Ρεθυμνο κ.Ψαρουδακη για να φτάσετε στην αλλη ακρη της Ευρωπης και με 400€ με 15μελης αποστολή!Σαφώς και το πρόστιμο ηταν πολύ μικροτερο απο το πραγματικο κοστος της υποχρεωσης σας!
    Για οσους θυμουνται μιλάμε για ενα ταξιδι καπου σε ενα χωριο της Νορβηγιας,αλλα βεβαίως δεν στεναχωρηθήκατε και πολύ που υποχρεώσατε τον αντίπαλο σε άσκοπα εξοδα και ταλαιπωρια!
    Fair Play κ.Ψαρουδακη!

  • Comment Link Πικρες αληθειες... Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2016 08:52 posted by Πικρες αληθειες...

    Aστο Κωστη γιατι εκανες 'οργια' με την διαιτησια,ειχες εκει το τενιστα -που λεει ο λογος- και οργιαζες ανεβαζες και κατεβαζες οποιον ηθελες!Τα ιδια και στο μπιτς μεσα σε ενα χρονο εκανες διεθνη την κρητικοπουλα...ειναι σοβαρα πραγματα αυτα;;;Οποιος και να βγει -πλην απο εσενα φυσικα- αν δεν κοιταξει το θεμα διαιτησιας με τα 'καραγκιοζιλικια' που γινονται καληνυχτα!YΓ.Καποιοι το παιζουνε κι ετσι και γιουβετσι...και απο εδω και απο εκει...βρε παντελονια φορατε οχι φουστιτσες!!!

  • Comment Link Βασιλειάδης Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2016 08:22 posted by Βασιλειάδης

    Kαλά ρε Κωστή, εσύ γιατί έκανες διαανονισμό τα χρέη σου με τα υπέρογκα οδοιπορικά. Εμείς είμαστε μ... που πληρώνουμε τα 50άρια παράβολα, όταν μας χρωστούν υπέρογκα ποσά;
    Όσο για τη διαιτησία άστα καλύτερα. Τα όργια που γίνονται στο Ρέθυμνο δεν έχουν τελειωμό. Και τη ... μπουγάδα την καθαρίζει ο άνθρωπος σου, Στέφανος Βασιλειάδης, που κάνει και προεκλογικό αγώνα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ