1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-08-2013 10:54

Θετικά δείγματα και συνάντηση με ΕΟΠΕ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση όπου κάνει αναφορά στη συνεργασία με τους αθλητές του μπιτς βόλεϊ και προαναγγέλει συνάντηση με την ΕΟΠΕ:
«Τα πρώτα θετικά δείγματα της κινητοποίησης και συσπείρωσης των αθλητών και αθλητριών του μπιτς βόλεϊ είναι ήδη ορατά... Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης λίγες ώρες πριν την έναρξη του τελευταίου τουρνουά "Μάστερς" πραγματοποίησε κάποιες πληρωμές, οι οποίες ευελπιστούμε πως θα συνεχιστούν, μέχρις ότου εξοφληθεί και ο τελευταίος αθλητής.

Ωστόσο, τα προβλήματα του ελληνικού μπιτς βόλεϊ που έχουν προκαλέσει τον έντονο προβληματισμό των πρωταγωνιστών του αθλήματος δεν είναι μόνο οικονομικής φύσεως...

Για αυτό και οι αθλητές-αθλήτριες, έχοντας την επιθυμία και τη διάθεση να συμβάλλουν στην επίλυση των παραπάνω προβλημάτων με στόχο την ανάπτυξη του «βασιλιά των καλοκαιρινών αθλημάτων» και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους θα επιδιώξουν άμεσα συνάντηση με την ΕΟΠΕ, προκειμένου να συζητήσουν εφ’ όλης της ύλης και να εκφράσουν τις απόψεις τους για το μέλλον του αγαπημένου τους αθλήματος».


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ