1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-07-2013 14:14

«Έτοιμοι να βοηθήσουμε»

O πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ Σάκης Ψάρρας μίλησε στην webcamera του volleyleague.gr για τη δυναμική παρέμβαση που έκανε ο ίδιος μαζί με τον Διευθυντή του συνδικαλιστικού οργάνου των βολεϊμπολιστών στη Γ.Σ. των ΤΑΑ στην ΕΣΑΠ.
 

Ο Ψάρρας χαιρέτησε την υποδοχή που έτυχε ο ίδιος και ο συνεργάτης του από τους εκπροσώπους των ΤΑΑ και αναφέρθηκε στις αγωνίες των αθλητών μετά τις προωθούμενες μειώσεις αλλά και την ανάγκη να ληφθούν πρωτοβουλίες εκ μέρους των ΤΑΑ ώστε να βρεθούν έσοδα και από άλλους χορηγούς.

«Θεωρήσαμε χρέος μας να κάνουμε μια παρέμβαση στη Γ.Σ. της ΕΣΑΠ. Θεωρούμε πως το επαγγελματικό βόλεϊ έχει φτάσει σε ένα σημείο που πρέπει να πάρουν αποφάσεις σοβαρές και ήταν μία καλή ευκαιρία έστω και απρόσκλητοι να πούμε τις απόψεις μας. Με μεγάλη ευγένεια η άνθρωποι της ΕΣΑΠ μας δέχτηκαν και αυτό πρέπει να τους το αναγνωρίσω. Έπρεπε να ακουστεί η φωνή των αθλητών. Θεωρήσαμε πως έπρεπε να παρουσιάσουμε τα προβλήματα μας σε όλους τους εκπροσώπους των ομάδων και αυτό ακριβώς κάναμε».

Τι είναι αυτό που σας προβληματίζει στην παρούσα φάση;

«Γνωρίζοντας πως θα υπάρχουν προβλήματα με τον κεντρικό χορηγό του πρωταθλήματος. Ξέραμε πως θα περάσουν οι αντίστοιχες μειώσεις και στους αθλητές και ήρθαμε να θέσουμε τους προβληματισμούς των αθλητών. Αυτά που συζητάμε μεταξύ μας τα είπαμε στο τραπέζι της ΕΣΑΠ. Μας άκουσαν με μεγάλη προσοχή. Έγινε ένας γόνιμος διάλογος. Μας είπαν και αυτοί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Δώσαμε το στίγμα μας. Πιστεύουμε πως η συνεννόηση θα συνεχιστεί σε ένα καλό κλίμα παρά τα προβλήματα που υπάρχουν. Πρέπει να βρούμε τα βήματα μας, να βρούμε ένα επαγγελματικό βόλεϊ που θα έχει ένα στίγμα και οι αθλητές να γνωρίζουν τι περιμένουν από τις ομάδες και πάνω σε αυτό να πορευτούμε».

Θεωρείται πως πρέπει να γίνουν προσπάθειες από ΕΣΑΠ και ΤΑΑ ώστε να καλύψουν τις απώλειες που έχουν από τον βασικό χορηγό;

«Αυτό ακριβώς είπαμε. Όχι μόνο σαν ΕΣΑΠ αλλά και οι ομάδες να βγουν στην αγορά. Κατανοούμε πως τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά πρέπει να γίνει προσπάθεια από τα ΤΑΑ να βγουν στην αγορά και να διεκδικήσουν έστω και ένα μικρό κομματάκι από την διαφημιστική πίτα. Ξέρουμε πως είναι δύσκολα τα πράγματα. Φέραμε το παράδειγμα της χρεοκοπημένης Αργεντινής που όμως έχει σε υψηλό επίπεδο και Εθνικές ομάδες και το πρωτάθλημα. Λάβαμε διαβεβαιώσεις πως θα γίνουν προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση. Εμείς ως ΠΑΣΑΠ θέσαμε τον εαυτό μας προσωπικά και ως ΠΑΣΑΠ σαν φορέας σε διαθεσιμότητα ώστε να τρέξουμε κι εμείς μαζί και να πάρουμε ότι μας αναλογεί».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ