1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-10-2021 13:00

Πρεμιέρα του πρωταθλητή Ολυμπιακού στο Λίντο κόντρα στον Ο.Φ.Η.

Με την αναμέτρηση μεταξύ του Ο.Φ.Η. και του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο συνεχίζεται η πρεμιέρα του πρωταθλήματος Volley League. (1η αγωνιστική, 16/10, 17:00, Live Sreaming Volley League, Διαιτητές: Αγγελίδης, Καραπουλάκης)



"O ΟΦΗ επενδύει στη δουλειά και την ατομική βελτίωση" τονίζει ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας στην εμπειρία και την προσωπικότητα του οποίου, ποντάρει πολλά η κρητική ομάδα, για να ανέβει ένα σκαλί παραπάνω, στην τρίτη της συνεχόμενη χρονιά στην Volley League.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας για τις φετινές δυνατότητες του ΟΦΗ, ανέφερε ότι "απο μέρα σε μέρα οι παίκτες μας, γίνονται καλύτεροι. Οι ξένοι μας είναι μέσα στο πρόγραμμα και είναι πολύ καλοί παίκτες".

Αναφερόμενος στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό, επισημαίνει ότι "με τον Ολυμπιακό μπορεί να έχουμε λίγες πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά εμάς μας ενδιαφέρει να κάνουμε σωστές επαναλλήψεις, ώστε να πάρουμε μικρά και μεγάλα αποτελέσματα στο μέλλον. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, είναι πρωταθλητής. Είναι πολύ καλός στο μπρέικ-πόιντ και στο σέρβις, όπου έχει μεγάλη δύναμη. Εμείς θέλουμε να φανούμε έτοιμοι. Και ο Παναθηναικός, ήταν καλός στο σέρβις και εμείς ήμασταν ανταγωνιστικοί. Τις παίζαμε τις φάσεις, δεν ήμασταν σάκος του μποξ".

Ο πασαδόρος του ΟΦΗ Αγγελος Στεφανίδης, τόνισε ότι "είμαστε μια νεανική ομάδα και οι παίκτες προσπαθούμε για το καλύτερο. Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση και εύχομαι όλο αυτό να βγεί και στα παιχνίδια. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά, με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες".

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό, ανέφερε ότι "με τον Ολυμπιακό, είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Θα βάλουμε τα δυνατά μας, για να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Ο ακραίος του ΟΦΗ Πέτρος Κάλλας, τόνισε πως "φέτος ο ΟΦΗ δεν έχει σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Είναι φυσιολογικό, όσο μια ομάδα είναι στην κατηγορία, να μαθαίνει, σε όλους τους τομείς. Εχουμε ένα πολύ καλό προπονητή τεχνογνώστη και θεωρώ ότι μας βάζει όλους στο σωστό δρόμο. Θέλει δουλειά και πολύ υπομονή. Ο στόχος της ομάδας τώρα είναι να βγάλουμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση με τον κόουτς. Απο θέμα προπόνησης, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Υπάρχει πολύ ποιότητα στην προπόνηση. Θεωρώ ότι φέτος ο ΟΦΗ θα κάνει την καλύτερη πορεία που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια".
Μετά από την πρόκριση στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League με τις δυο ισάριθμες νίκες κόντρα στη Μλάντοστ Μπρτσκο, ήρθε η ώρα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες θα μεταβούν στο Ηράκλειο, για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Volley League η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο (16/10, 17:00). Στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να ξεκινήσουν νικηφόρα την πορεία τους για την κατάκτηση του 31ου πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το επίσημο κανάλι της ΕΣΑΠ στο Youtube (Volleyleague TV).

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Άλεν Παγένκ, Δημήτρη Χαραλαμπίδη, Κώστα Στιβαχτή, Νίκολα Μιγιαήλοβιτς, Χέρμανς Έγκλεσκαλνς, Ανδρέα Ανδρεάδη, Δημήτρη Ζήση, Νίκο Ζουπάνη, Ηρακλή Παπαδόπουλο, Ανέστη Δαλακούρα, Πάβλε Πέριτς, Δημήτρη Εφραιμίδη. Εκτός λόγω μικροπροβλημάτων τραυματισμών έμειναν οι Σταύρος Κασαμπαλής και Δημήτρης Τζιάβρας.

O προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάμε το πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι φέτος θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, αφού υπάρχουν τέσσερις ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν όλους τους τίτλους. Φυσικά είναι και η ομάδα μας μέσα σε αυτές και ο στόχος ο δικός μας είναι να προσπαθήσουμε να πάρουμε όλους τους τίτλους. Γίνεται η αρχή από το Σάββατο στην έδρα του ΟΦΗ και στόχος είναι σίγουρα η νίκη. Τα παιχνίδια της πρώτης φάσης των προκριματικών ήταν μια καλή προετοιμασία και θεωρώ ότι σιγά σιγά θα ανεβάζουμε την απόδοσή μας και θα γινόμαστε καλύτεροι. Πάντα ο στόχος του Ολυμπιακού και ο δικός μας είναι να πετυχαίνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Στιβαχτής είπε: «Καταρχήν θέλω να ευχηθώ καλή αρχή με υγεία σε όλες τις ομάδες. Ελπίζω να παίξουμε ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και να είναι διαφήμιση για το άθλημα. Όσον αφορά τη δική μας ομάδα πρέπει να είμαστε πεινασμένοι και να δείξουμε ότι θα διεκδικήσουμε για άλλη μια χρονιά το πρωτάθλημα που είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας. Θα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά για να το καταφέρουμε όλο αυτό, γιατί φέτος νομίζω ότι ο ανταγωνισμός είναι αρκετά μεγάλος και πραγματικά πιστεύω ότι θα γίνει σπουδαίο πρωτάθλημα. Όσον αφορά προσωπικά εμένα, οι ίδιοι στόχοι της ομάδας είναι και δικοί μου. Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να παίξουμε όσο καλύτερο βόλεϊ γίνεται».

VOLLEY LEAGUE 2021-2022

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Ερμούπολη, 19.15 ΕΡΤ-3: Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Π.Α.Ο.Κ. 3-1
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Βουδούρης, Παρατηρητής: Μπαρμπούνης, Συρίγος, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Ηράκλειο, 17:00 (L.Str.): Ο.Φ.Η. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Αγγελίδης, Καραπουλάκης, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Κουνδουράκη, Κανδηλιεράκης, Γραμματεία: Αβραμοπούλου.

Βέροια, 20:00 (L.Str.): Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Χανός, Βένος, Γραμματεία: Ψάρρα.

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Αγιος Θωμάς Μαρούσι, 16:30 (L.Str.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Π. Κηφισιάς
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Πρέντζας, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Βαρατάσης, Κατερλή, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ