1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-07-2020 17:06

Το «ευχαριστώ» σε Παύλο Μπελιγράτη και Anima Club

Από την πρώτη ημέρα που βγήκε στον «αέρα» το volleynews.gr τον Οκτώβριο του 2010, είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει σε οποιαδήποτε προσπάθεια και εγχείρημα. Γι'αυτό τον λόγο και για άλλους πολλούς το volleynews.gr αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Παύλο Μπελιγράτη για την εξαιρετική συνεργασία για την παραχώρηση των άρτιων εγκαταστάσεών του στο Anima Club στην Ανάβυσσο για το 1ο Bread Factory volleynews.gr Cup.

Στο φινάλε του τουρνουά ο Κώστας Ασημακόπουλος παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στον Παύλο Μπελιγράτη και ανανέωσαν το ραντεβού τους στο επόμενο εγχείρημα μπιτς βόλεϊ στην άμμο του Anima Club.

Σε δήλωση του στο volleynews.gr ο Παύλος Μπελιγράτης είπε:

«Με ιδιαίτερη χαρά και με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις μας στον πολύ χώρο Αnima club στην Ανάβυσσο το Bread Factory BV Cup που πήρε σάρκα και οστά σε λιγότερο απο 10 μέρες με το τουρνουά των γυναικών αντρών και μεικτό την Κυριακή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές και συμμετέχοντες που συμμετείχαν στην διοργάνωση, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά και τους διαιτητές που αδιάκοπα έβγαλαν πάνω απο 150 αγώνες όλο το διήμερο. Προσωπικά ο ίδιος θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Ασημακόπουλο για την ιδέα που μου έβαλε να συντελεστεί αυτό το τουρνουά αλλά και την Πόλα Κίτσου για την τεράστια βοήθειά της με τους χορηγούς της διοργάνωσης. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας Βread Factory, ΚΥΑΝΑ που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να στεφθεί με τόσο μεγάλη επιτυχία το τουρνουά αλλά και στους δυο φίλους και συνεργάτες Γιώργο Σαραντέα και Γιώργο Κερκινέ για την αμέριστη βοήθεια τους. Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ απο τα βάθη της ψυχής μου στην οικογένεια Τζαβίδα και την κύρια Δέσποινα που είναι το άλφα και το ωμέγα του ANIMA Club που χωρίς την στήριξη τους και την αγάπη τους τίποτα από όλα αυτά όλα αυτά τα χρόνια δεν θα είχε υλοποιηθεί. Είμαι σίγουρος ότι έπεται ακόμα καλύτερη συνέχεια...».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ