1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-05-2013 10:30

Ενήμερος ο ΠΑ.Σ.Α.Π για τους κινδύνους του match fixing

Επέστρεψε την Παρασκευή 24 Μαϊου από το Βερολίνο, όπου διεξήχθη το εκπαιδευτικό σεμινάριο της EUAthletes ενάντια στο match fixing (προκαθορισμό αποτελεσμάτων) η αντιπροσωπεία του ΠΑ.Σ.Α.Π., αποτελούμενη από τον πρόεδρο Α. Ψάρρα και τον Διευθυντή -μέλος της πενταμελούς οργανωτικής ομάδας του project- Β. Μηνούδη.

 

Το συγκεκριμένο πανευρωπαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, 18μηνης διάρκειας, που χρηματοδοτείται από την Κομισιόν και τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους ιδιώτες operators (εταιρείες στοιχηματισμού), έχει σκοπό να ενημερώσει τους αθλητές για τους κινδύνους του στοιχηματισμού (ιδίως σε ότι αφορά στο άθλημά τους), τον εθισμό και τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν σε περιπτώσεις που εμπλακούν ή πέσουν θύματα, είτε ακόμα και απειληθούν προκειμένουν να αλλοιώσουν ένα αποτέλεσμα.

Κατά  τη διάρκεια του σεμιναρίου στη γερμανική πρωτεύουσα έγινε ανάλυση του τρόπου λειτουργίας των ελεγκτικών μηχανισμών των εταιρειών στοιχηματισμού, παρουσιάστηκαν έρευνες σχετικά με τον εθισμό στον στοιχηματισμό, δόθηκε το επικοινωνιακό υλικό και ανταλλάχθηκαν απόψεις. Επίσης αναπτύχθηκαν από ειδικό, τεχνικές για την βελτίωση του τρόπου παρουσιάσης του θέματος στους αθλητές.

Για ακόμα μια φορά δόθηκε η ευκαιρία στους εκπροσώπους του ΠΑ.Σ.Α.Π να συζητήσουν με τους Ευρωπαίους συναδέλφους τους και να ανανεώσουν το ραντεβού τους για την Αθήνα στις 29-30/10/2013, όπου θα γίνει η επόμενη συνάντηση του project παράλληλα με την Γ.Σ. της EUAthletes, έπειτα από πρόταση του συνδέσμου μας, η οποία και έγινε αποδεκτή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ