Εκτυπώστε τη σελίδα
15-05-2013 22:06

Πρωτοποριακή πρωτοβουλία του ΠΑΣΑΠ για την επιμόρφωση των μελών του

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης στον τομέα επιμόρφωσης των μελών του, στον οποίο ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών δίνει ιδιαίτερα βαρύνουσα σημασία, το Δ.Σ του Συνδέσμου μας παρουσιάζει με χαρά μία νέα άκρως σημαντική συνεργασία με το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (http://elearn.elke.uoa.gr), που προσφέρει προγράμματα εκπαίδευσης από απόσταση (Ε-Learning).

Πρόκειται για ένα ιδανικό πρόγραμμα, ευρέως γνωστό στο εξωτερικό, για τους αθλητές που επιθμούν να επιμορφωθούν, αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα μελέτης και χωρίς την υποχρέωση φυσικής  παρουσίας τους σε συγκεκριμένο χώρο και χρόνο, καθώς υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στο εκπαιδευτικό υλικό όλο το 24ωρο, όπου κι αν βρίσκονται.

Ο ΠΑ.Σ.Α.Π εξασφάλισε για τα μέλη του E-Learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών:

α) Έκπτωση 20% στα δίδακτρα των προγραμμάτων e-learning (για πάνω από 10 συμμετοχές, ενώ θα εξεταστεί το ενδεχόμενο μεγαλύτερης έκπτωσης σε περίπτωση άνω των 50 συμμετοχών).
β) Mία υποτροφία σε ένα μέλος του συνδέσμου ΠΑ.Σ.Α.Π για την παρακολούθηση εκπαιδευτικού προγράμματος εκπαίδευσης από απόσταση της επιλογής του.

Επίσης, σε συνεργασία με το Σύνδεσμό μας, υπάρχει η δυνατότητα σχεδιασμού νέων εκπαιδευτικών προγραμμάτων προσαρμοσμένων στις ανάγκες των αθλητών.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ένα (ή περισσότερα) από 150 προγράμματα διάρκειας 3 έως 9 μηνών που κατηγοριοποιούνται σε 23 εκπαιδευτικές κατευθύνσεις και οδηγούν στη χορήγηση Πιστοποιητικού Εξειδίκευσης ή Επιμόρφωσης.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 ισχύουν:

α) δωρεάν υπηρεσίες εξατομικευμένης πληροφόρησης, διαχείρισης σταδιοδρομίας και επαγγελματικού προσανατολισμού, επαγγέλματα με ζήτηση, τεχνικές αναζήτησης εργασίας, όλα τα ΜΒΑs σε Ελλάδα και Ευρώπη, προϋποθέσεις εισόδου, σχετική αρθογραφία κ.α) μέσω της www.edujob.gr σε όσους πραγματοποιήσουν εγγραφή στον τρέχοντα εκπαιδευτικό κύκλο (31Α).
β) νέα μειωμένα δίδακτρα και ειδικές τιμές για άνεργους, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ και οικονομικά ασθενείς.

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων  17/5/2013 : Έναρξη Μαθημάτων 20/5/2013

Επιπλέον, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη συνεργασία του E-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών με την Εdujob (www.edujob.gr), μια διαδικτυακή πλατφόρμα που παρέχει υπηρεσίες e-mentoring, Συμβουλευτικής  Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, με την επιστημονική υποστήριξη  ειδικών συμβούλων σταδιοδρομίας.

Για τα μέλη του ο ΠΑ.Σ.Α.Π εξασφάλισε:

α) Έκπτωση 20% στις υπηρεσίες e-mentoring της EduJob, ανεξάρτητα από τον αριθμό των συμμετεχόντων (δείτε τον αναλυτικό πίνακα υπηρεσιών και τιμολόγησής τους στο http://edujob.gr/node/175173)
β) Δύο δωρεάν υπηρεσίες e-mentoring για τους αθλητές/τριες - μέλη του.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Δ/ντη του ΠΑ.Σ.Α.Π, Βασίλη Μηνούδη.