Εκτυπώστε τη σελίδα
14-03-2019 21:40

All Star Game: Αυτά θα γίνουν στο πάρτι του βόλεϊ στη Σύρο

Η αντίστροφη μέτρηση για την διεξαγωγή του 12ου All Star Game στην Volley League και το πέμπτο που διοργανώνει η ΕΣΑΠ από την ίδρυση της έχει ξεκινήσει και η Σύρος φοράει τα γιορτινά της για τη μεγάλη φιέστα που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 16 Μαρτίου.
Το κυρίως πρόγραμμα του All Star Game 2019 θα ξεκινήσει στις 21.00, ενώ από νωρίς το πρωί θα γίνει τουρνουά βόλεϊ μεταξύ των σχολείων του νησιού και την παρουσία των αθλητών που θα αγωνιστούν στις ομάδες των Ελλήνων και των Ξένων.

Αν και το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος θα είναι μία έκπληξη για το κοινό, η γιορτή θα ξεκινήσει με την εντυπωσιακή παρουσίαση των ομάδων που θα συνοδεύεται με μουσικά και φωτιστικά εφέ, θα ακολουθήσει επίδειξη και εντυπωσιακά χορευτικά από την Εθνική ομάδα cheerleading greek drops (ελληνικές σταγόνες) καθώς και ακροβατικό σόου από την ομάδα του Μάικ Φουντεδάκη.

Επίσης θα γίνουν διαγωνισμοί των αθλητών για την ανάδειξη του All Star Server, του All Star Spiker, του All Star Top Performer και του All Star MVP.

Εχουν προγραμματιστεί διαγωνισμοί και διαδραστικά παιχνίδια βόλεϊ με τους θεατές και διαγωνισμοί βόλεϊ με την συμμετοχή παιδιών αλλά και ενηλίκων.

Επίσης θα γίνουν απονομές αναμνηστικών μεταλλίων διπλωμάτων σε αθλητές προπονητές διαιτητές και στους νικητές των ειδικών διαγωνισμών, ενώ έμπειρος Dj από ανάλογες εκδήλωσεις του μπάσκετ αλλά και άλλων αθλητικών εκδηλώσεων σε κλειστούς χώρους θα επιμελούνται την μουσική.

Εντυπωσιακή θα είναι και η λήξη της γιορτής με ειδικά εφέ και πυροτεχνήματα κλειστού χώρου.

«Αναβιώνουμε την γιορτή του βόλεϊ»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ Παναγιώτης Πελεκούδας ο οποίος μάλιστα βρίσκεται από την Τρίτη στη Σύρο καθώς αγωνίστηκε και στην αναμέτρηση Φοίνικας - Παναθηναϊκός δήλωσε: «Γνωρίζω καλά τους συριανούς από την παραμονή μου και ως παίκτης του Φοίνικα. Εχουν ανεπτυγμένη αθλητική κουλτούρα και αγαπούν όλα τα σπορ. Ειδικά όμως αγαπούν πολύ το βόλεϊ και δεν είναι τυχαίο που έχουν στην πρώτη γραμμή τον Φοίνικα. Επομένως γνωρίζαμε πως θα αγκαλιάσουν την γιορτή μας. Το All Star είναι πρώτα γιορτή του αθλήματος, των φίλων του βόλεϊ και φυσικά των αθλητών. Από κοινού με την ΕΣΑΠ και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεργαστήκαμε για να παρουσιάσουμε κάτι ωραίο και ξεχωριστό για το άθλημα μας. Ο ΠΑΣΑΠ σχεδιάζει μια σειρά πρωτοβουλιών με σκοπό να έρθει το άθλημα μας στο προσκήνιο. Ευχαριστούμε τον Γιώργο Λεονταρίτη και την Περιφέρεια καθώς και τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο. Αναβιώνουμε έναν θεσμό που εδώ και περίπου 10 χρόνια για διαφόρους λόγους είχε μπει στο συρτάρι. Είμαστε όλοι μαζί για να δημιουργήσουμε ωραίες εκδηλώσεις για το άθλημα μας και να δώσουμε χαρά στα παιδιά και στους φίλους του αθλήματος».

 

PLAYERS GREΑκραίοι:
Αλέξανδρος Ράπτης (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Ραφαήλ Κουμεντάκης (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Παναγιώτης Παπδόπουλος (Α.Ο.Φοίνικας Σύρου)
Διαγώνιοι:
Νίκος Ζουπάνι (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
Κεντρικοί:
Γιώργος Πετρέας (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
Δημήτρης Χαραλαμπίδης (Α.Ε.Κ.)
Παναγιώτης Πελεκούδας (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Θεόδωρος Βουλκίδης (Α.Ο.Φοίνικας Σύρου)
Πασαδόροι:
Ντίμα Φιλίποβ (Π.Α.Ο.Κ.)
Θάνος Μαρούλης (Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής)
Λίμπερο:
Δημήτρης Ζήσης (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Προπονητής:
Δημήτρης Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

 

PLAYERS WRLΑκραίοι:
Γκάρετ Μουαγκουτούτια (ΗΠΑ - ΠΑΟΚ)
Γέρουν Ραουβέρντινκ (Ολλανδία - Ολυμπιακός)
Πάμπλο Μπενγκολέα (Αργεντινή - Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
Ντιάζ Σόουζα Εβάμντρο (Βραζιλία - ΑΟ Φοίνικας Σύρου)
Διαγώνιοι:
Νιλς Κλαπβάικ (Ολλανδία - ΠΑΟΚ)
Γκάβιν Σμιτ (Καναδάς - Ολυμπιακος)
Κεντρικοί:
Μαγκαλάες Γκλαντσόουν (Βραζιλία - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός)
Μπάιρον Φέργκιουσον (Μπαχάμες - Ηρακλής Πετοσφαίριση)
Ντούσαν Λόπαρ (Σερβία - ΑΟΠ Κηφισιάς)
Αλεξάνταρ Όκολιτς (Σερβία - ΠΑΟΚ)
Πασαδόροι:
Αξέλ Γιάκομπσεν (Δανία - Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Εμι Τερβαπόρτι (Φινλανδία - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
Λίμπερο:
Σπύρος Βελούδης (Α.Ο.Φοίνικας Σύρου)
Προπονητής:
Ράτκο Παβλίσεβιτς (Σερβία - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου)