1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-12-2012 15:41

Τα «είπαν» Μηνούδης και Φοίνικας

Συνάντηση του διευθυντή του Π.Α.Σ.Α.Π Βασίλη Μηνούδη με τους αθλητές του Φοίνικα είχαμε την Παρασκευή, μια ημέρα πριν από το ντέρμπι των «Πειρατών» στο Ρέντη με τον Ολυμπιακό...
«Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στην Αθήνα συνάντηση του Διευθυντή του ΠΑ.Σ.Α.Π, Βασίλη Μηνούδη με τους αθλητές του Φοίνικα Σύρου, στο πλαίσιο των επαφών του Συνδέσμου με όλες τις ομάδες της Volleyleague.

Στους αθλητές της νησιωτικής ομάδας, που ενημερώθηκαν ευρέως για όλο το φάσμα των πρωτοβουλιών και της δράσης του ΠΑ.Σ.Α.Π, όπως, μεταξύ άλλων, αυτή στον τομέα της επιμόρφωσης με τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα, διανεμήθηκε επίσης το ενημερωτικό έντυπο του ΠΑ.Σ.Α.Π Κανονισμού Σχέσεων ΤΑΑ - Πετοσφαιριστών, καθώς και το φυλλάδιο του ΕΣΚΑΝ, που αφορά στο θέμα του ντόπινγκ.

Παράλληλα λύθηκαν όλες οι απορίες που εξέφρασαν οι αθλητές σε σχέση με εργασιακά θέματα (συμβόλαια κλπ), αλλά και αυτό του ασφαλιστικού, ενώ υπήρξε γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων μεταξύ των δυο πλευρών.

Ωστόσο, σε μία ακόμη συνάντηση ΠΑ.Σ.Α.Π – Αθλητών το ενδιαφέρον της κουβέντας μονοπώλησε το θέμα της λειτουργίας της Α' βάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών Αθλητών Πετοσφαίρισης (ΕΕΟΔΑΠ), όσον αφορά στις παρατεταμένες καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην έκδοση αποφάσεων, όπως και στη διακοπή των συνεδριάσεων, πρόβλημα που αποδεικνύεται ότι έχει χαρακτήρα μείζονος προτεραιότητας για όλους. Ο ΠΑ.Σ.Α.Π από μέρους του ενημέρωσε τους αθλητές για τις πρωτοβουλίες που προωθεί για την επίλυση των συγκεκριμένων προβλημάτων, τις οποίες οι αθλητές ενέκριναν στο σύνολό τους.

Ανάλογες συναντήσεις, στο πλαίσιο της ανωτέρω πρωτοβουλίας του Συνδέσμου, θα συνεχιστούν το προσεχές διάστημα και με αθλητές άλλων σωματείων της Volleyleague».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ