Εκτυπώστε τη σελίδα
22-03-2018 16:49

Συγχαρητήρια ΠΑΣΑΠ στον Ολυμπιακό

Τα συγχαρητήρια μέσω ανακοίνωσης, εξέφρασε στον Ολυμπιακό για την διπλή πρόκριση των ομάδων βόλεϊ στη διοργάνωση του Τσαλεντζ καπ, ο ΠΑΣΑΠ.

Η ανακοίνωση του συνδέσμου των παικτών αναφέρει:

«Το ΔΣ του ΠΑΣΑΠ συγχαίρει την ανδρική και τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του για την πανάξια πρόκρισή τους στους αντίστοιχους τελικούς του CEV Challenge Cup.

Η πρόκριση των ελληνικών ομάδων, σε ένα πολύ δύσκολο οικονομικό και όχι μόνο περιβάλλον,  αποτελεί σπουδαίο γεγονός για την ελληνική πετοσφαίριση και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση του Ολυμπιακού τόσο για το όραμα όσο και για την “επένδυση” που έκανε στις δύο αυτές ομάδες.

Τα περισσότερα όμως συγχαρητήρια αξίζουν οι προπονητές και κυρίως οι αθλητές και οι αθλήτριες των δύο ομάδων, οι οποίοι με προσήλωση και αποφασιστικότητα, απέδειξαν εντός γηπέδων, την αγωνιστική τους ανωτερότητα και έφεραν τις δύο προκρίσεις στην Ελλάδα.

Από καρδιάς, ευχόμαστε υγεία και όλους και όλες, ώστε να ολοκληρώσετε αυτήν την σπουδαία προσπάθεια και να φέρερε τις δύο πολυπόθητες “κούπες” στην Ελλάδα!Όλη η ελληνική πετοσφαιρική οικογένεια είναι μαζί σας…..»

Σχετικά άρθρα