1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-03-2017 14:48

Συγχαρητήρια ΠΑΣΑΠ σε Ολυμπιακό και Πανναξιακό

Με ανακοίνωση του ο ΠΑΣΑΠ συγχαίρει τον Κυπελλούχο Ολυμπιακό αλλά και τον φιναλίστ του τελικού Πανναξιακού για την προσπάθεια τους στο final-4 γυναικών.
Το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π. συγχαίρει τους προπονητές, τους παράγοντες αλλα κυρίως τις αθλήτριες του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. για την άξια κατάκτηση του 7ου σερί Κυπέλλου Ελλάδος.

Θερμά συγχαρητήρια και στην φιναλίστ ομάδα του Πανναξιακού για την συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου και την εξαιρετική της εμφάνιση, αλλά και στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και το Δήμο Γλυφάδας για την άψογη διοργάνωση του φάιναλ φορ, που στέφθηκε με απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία, στο φιλόξενο ΔΑΚ Γλυφάδας “Ματθαίος Λιούγκας”.

Φάνηκε για ακόμα μια φορά φάνηκε ότι η γυναικεία πετοσφαίριση μπορεί να αποτελέσει το κορυφαίο αθλητικό προϊόν της Ομοσπονδίας αρκεί να υπάρξει η κατάλληλη υποστήριξη και προγραμματισμός. Αυτό αποδείχθηκε τόσο από την αγωνιστική παρουσία των τεσσάρων ομάδων το σαββατοκύριακο, όσο και από την ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση των φίλων της πετοσφαίρισης που γέμισαν το γήπεδο και τις δύο αγωνιστικές ημέρες και απόλαυσαν ένα πολύ όμορφο θέαμα.

Τα μηνύματα αυτά οφείλουμε, επιτέλους, να τα αντιληφθούμε όλοι…

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ