Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
15-02-2017 13:02

Ο ΠΑΣΑΠ στον Έβρο

Τη Δευτέρα 13.2.2017 ο Πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Α.Π. Β. Μηνούδης βρέθηκε στον ακριτικό νομό Έβρου, προκειμένου να συναντηθεί με τους αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Α.Ο. Ορεστιάδας.
Αρχικά το πρωί της Δευτέρας συνντήθηκε με τους αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και το απόγευμα με αυτούς του Α.Ο.Ο.

Σκοπός του ταξιδιού αυτού ήταν ο ΠΑΣΑΠ να βρεθεί κοντά στα μέλη του και να τους ενημερώσει σχετικά με όλες τις εξελίξεις που τους αφορούν. Επίσης, οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΑΠ, διάφορες απορίες που είχαν σχετικά κυρίως με το σύστημα Αδειοδότησης των ομάδων, ασφαλιστικά – εργατικά θέματα, τα συμβόλαιά τους κ.α.

Επίσης, στο πλαίσιο της καμπάνιας #PROtectIntegrity ενημερώθηκαν για τους κινδύνους της σύγχρονης μάστιγας του αθλητισμού, το #matchfixing (χειραγώγηση αγώνων) και έλαβαν συμβουλές για το πως μπορούν να προστατεύσουν καλύτερα τον εαυτό τους, τις ομάδες τους και το άθλημά μας.

3

Στο τέλος, οι αθλητές των δύο ομάδων συμπλήρωσαν τόσο το ερωτηματολόγιο του ΠΑΣΑΠ για το match fixing, όσο και αυτό που πρόσφατα ετοιμάστηκε σχετικά με τη λειτουργία του ΠΑΣΑΠ και τις προτεραιότητες που επιθυμούν οι ίδιοι οι αθλητές να τεθούν στο τραπέζι των συζητήσεων με ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ.