1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-01-2017 21:00

Ο ΠΑΣΑΠ και τα σωματεία που δεν ελέγχθησαν

Ο ΠΑΣΑΠ προχώρησε σε διευκρινήσεις σχετικά με την τελευταία του ανακοίνωση περί αδειοδοτήσεων και διακανονισμών


 

H ανακοίνωση

Σκοπός της τελευταίας μας ανακοίνωσης ήταν, μεταξύ άλλων, να αναδείξουμε και τις προσπάθειες των σωματείων εκείνων που είναι είτε φερέγγυα είτε τηρούν τυχόν διακανονισμούς.

Το σκεπτικό μας είναι ότι δεν πρέπει και δεν είναι σωστό να μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι, κάτι το οποίο είναι άδικο κυρίως για τα φερέγγυα και οργανωμένα σωματεία.

Αναγνωρίζοντας ότι αυτό δεν ήταν ξεκάθαρο στην τελευταία μας ανακοίνωση περί των αποφάσεων της Επιτροπής Αδειοδότησης, ιδίως για τα τέσσερα σωματεία που δεν ελέγχθησαν, επανερχόμαστε και γινόμαστε πιο συγκεκριμένοι:

Τα τέσσερα σωματεία-ΤΑΑ που δεν ελέγχθησαν, για διαφορετικούς λόγους το καθένα, ήταν α) Ο Κύζικος Ν. Περάμου και β) ο Ηρακλής Χαλκίδας , οι οποίοι ως νεοφώτιστοι δεν είχαν χρέη από προηγούμενες σεζόν, γ) ο Ηρακλής Θεσ/νίκης για τον οποίο δεν υπήρχε ενημέρωση – καταγγελία από αθλητές για ύπαρξη διακανονισμών οφειλών (Οι περιπτώσεις των 10 αθλητών που προσέφυγαν πριν από ένα χρόνο στην ΕΕΑ εξυπηρετούνται μέσω της χορηγίας του ΟΠΑΠ) και δ) ο ΠΑΟΚ για τον οποίο οφείλουμε να κάνουμε ειδική μνεία αφού δεν υπήρχε, σε γνώση της Επιτροπής, καμία εκκρεμότητα είτε με διακανονισμό είτε με άλλες οφειλές προς αθλητές από προηγούμενα έτη και οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε.

Με την ευχή τα φερέγγυα σωματεία να αποτελέσουν τον κανόνα και όχι την εξαίρεση…..και να μας “αναγκάσουν” και στο μέλλον να τα συγχαρούμε…

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ