1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-11-2012 04:40

Τελεσιδίκησε το χρέος της ΕΑΠ στον Πέτρογλου

Κανείς δεν παρέστη από πλευράς ΕΑ Πατρών στην εκδίκαση της προσφυγής του Πέτρου Πέτρογλου στην Β΄Βάθμια Επιτροπή Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών που συνεδρίασε την Τετάρτη κι έτσι επιδικάστηκε υπέρ του αθλητή ποσό που υπερβαίνει τις 50.000 Ευρώ. Αντίθετα, ματαιώθηκε η περίπτωση του Δημήτρη Ριζόπουλου κατά της Λαμίας διότι οι δύο αθλητές τα βρήκαν όπως και η υπόθεση του Γιόχαν Εστράδα κατά του Παγκρατίου καθώς δεν εμφανίστηκε κανείς εκπρόσωπος από τις δύο πλευρές.

Η Β΄Βάθμια συνεδρίασε την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012 στα γραφεία της ΕΟΠΕ, ενώ σε εκκρεμότητα παραμένουν οι συνεδριάσεις της Α΄Βάθμιας όπου υπάρχουν 38 εκκρεμείς προσφυγές.
Τον ΠΑ.Σ.Α.Π. στην Β' Βάθμια ΕΕΟΔΑΠ εκπροσώπησε η νομικός Χ. Συρεγγέλα, ενώ ο Διευθυντής του Συνδέσμου, Β. Μηνούδης ενημέρωσε τα μέλη της Β' ΕΕΟΔΑΠ για τις προτάσεις του Συνδέσμου, σχετικά με την αναμόρφωση τόσο του καθεστώτος λειτουργίας των εν λόγω Επιτροπών όσο και του τρόπου αποζημίωσης των δικαστών - μελών, έτσι ώστε στο μέλλον να αποτραπούν φαινόμενα δυσλειτουργίας των Επιτροπών, που τόσες καθυστέρησεις στην έκδοση αποφάσεων έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια. Οι παραπάνω προτάσεις του Συνδέσμου έχουν ήδη προωθηθεί στην Ε.Ο.ΠΕ., την Ε.Σ.Α.Π., την Πολιτεία και σε εξέλιξη βρίσκεται η ενημέρωση των πολιτικών κομμάτων.

Σχετικά άρθρα

  • Μάκης Λαμπρόπουλος: «Αυτό ήταν το μυστικό της μεγάλης ομάδας της ΕΑΠ»
    Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα παιδιά του ελληνικού βόλεϊ, γέννημα-θρέμμα της μεγάλης ομάδας βόλεϊ της ΕΑΠ και αναμφίβολα ένας από τους παίκτες που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για τη σπουδαία πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.
  • Η Λαμία επέβαλλε το δικό της «νόμο» και ανέβηκε στην τρίτη θέση
    Σε «εξολοθρευτή» των ομάδων των βορείων προαστίων εξελίσσεται η Λαμία, η οποία μετά τις Αμαζόνες, επικράτησε και του μαχητικού ΖΑΟΝ στο Χαλκιοπούλειο με 3-1 (25-22, 24-26, 25-12, 25-21) σετ στο μεγάλο ντέρμπι για την 18η αγωνιστική της Πρι Λιγκ, και ανέβηκε στην τρίτη θέση.
  • Απόδραση θρίλερ της Λαμίας απο το Αιγάλεω με 2-3
    Εντυπωσιακή η Λαμία σημείωσε την πέμπτη σερί νίκη της στην Πρι Λιγκ στο Αιγάλεω με 2-3 και πλησίασε στον πόντο τον τρίτο ΖΑΟΝ,τον οποίο υποδέχεται στην έδρα της την επόμενη αγωνιστική.
  • «Κλείδωσε» τετράδα η Λαμία και «βύθισε» τα Βριλήσσια
    Σημαντικό «διπλό» για τη Λαμία μέσα στα Βριλήσσια με 1-3 για την 15η αγωνιστική της Πρι Λιγκ. Η ομάδα της Φθιώτιδας με το τρίποντο αυτό, «κλείδωσε» την τετράδα αφού απομακρύνθηκε στο +8 από το πέμπτο Αιγάλεω και πήρε ψυχολογία γα το ντέρμπι με τις Αμαζόνες που ακολουθεί στην έδρα της.
  • Σπουδαία νίκη για τη Λαμία στον Κορυδαλλό
    Δύσκολη νίκη με ανατροπή, πήρε η Λαμία στον Κορυδαλλό κόντρα στην Άρτεμις με 2-3 για την 14η αγωνιστική της Πρι Λιγκ. Οι γηπεδούχες αν και προηγήθηκαν με 2-1 δε μπόρεσαν στη συνέχεια να αντισταθούν στην αντεπίθεση διαρκείας των φιλοξενούμενων που γύρισαν το ματς και πήραν το τάι μπρέικ με περίπατο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ