1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-09-2016 13:24

Ενημέρωση ΠΑΣΑΠ στην Κύζικο

Ο Α.Π.Σ Κύζηκος Ν. Περάμου ήταν η δεύτερη ομάδα της Volleyleague που επισκέφτηκε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Περάμου «Γ. Τσαλδάρης» ο ΠΑ.ΣΑ.Π. στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών του Συνδέσμου μας για το  πρόγραμμα “2016 PROtectI ntegrity” σχετικά με θέματα χειραγώγησης αποτελεσμάτων και match fixing.
Σκοπός των συναντήσεων του διευθυντή του ΠΑ.Σ.Α.Π., Βασίλη Μηνούδη με τις ομάδες του φετινού πρωταθλήματος είναι η προστασία του αθλήματος και των βασικών πρωταγωνιστών του, χάρις στη σωστή και έγκυρη ενημέρωση, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος PROtect Integrity 2016 και της EU Athletes.

Επεξήγηση όρων, αναγνώριση απειλής, αντίσταση κατά του φαινομένου, τρόπος λειτουργίας των κυκλωμάτων, συστήματα αναφοράς,νομοθεσία, εθισμός στο τζόγο, case studies, Κώδικας Δεοντολογίας (Code of Conduct), αποτέλεσαν το κυριότερο κομμάτι της… ατζέντας της συνάντησης του κ. Μηνούδη με τη νεοφώτιστη ομάδα, στο περιθώριο του φιλικού ματς με τον ΓΑΣ Παμβοχαϊκό, που σκοπό είχε να εκπαιδεύσει τους αθλητές για τους κινδύνους της σύγχρονης αυτής μάστιγας του αθλητισμού.

Παράλληλα όμως με την ενημέρωση για το match fixing ο κ. Μηνούδης βρήκε την ευκαιρία να συζητήσει και να λύσει κάποιες απορίες των αθλητών σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης. Στο τέλος της συνάντησης οι αθλητές της νεοφώτιστης ομάδας στη Volleyleague ανάρτησαν τον κώδικα δεοντολογίας στα αποδυτήρια.

Οι ενημερωτικές επαφές του κ. Μηνούδη με ομάδες της Volleyleague αναμένεται να συνεχιστούν τις προσεχείς εβδομάδες, καθώς στόχος του ΠΑ.Σ.Α.Π. είναι να ολοκληρώσει τις επαφές του με τις ομάδες, πριν την έναρξη της φετινής Volleyleague .


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ