1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-05-2016 20:27

Συνάντηση Μηνούδη με Ζαγοράκη

Συνάντηση με τον Ευρωβουλευτή Θ. Ζαγοράκη πραγματοποίησε ο Δ/ντής του ΠΑ.Σ.Α.Π., Βασίλης Μηνούδης κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Working Group για τον Κοινωνικό Διάλογο στον Τομέα του Αθλητισμού και της Αναψυχής στην Ευρώπη.
Ο Δ/ντής του Συνδέσμου μας και μέλος του ΔΣ της EUAthletes, στην προγραμματισμένη συνάντηση που είχε στο Ευρωκοινοβούλιο με τον συντοπίτη του (σ.σ Καβάλα) Ευρωβουλευτή και αρχηγό της Πρωταθλήτριας Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου του EURO 2004, είχε την ευκαιρία να συζητήσει  όλα τα θέματα “πρώτης γραμμής” που άπτονται του ενδιαφέροντος της EUAthletes και των αθλητών γενικότερα.

Το Dual Career, το θέμα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των αθλητών σε σχέση με τη WADA, η πρόληψη της χειραγώγησης των αποτελεσμάτων, η Ισότητα των Φύλων στον αθλητισμό, ήταν κάποια από τα πιο σημαντικά θέματα στην “ατζέντα” της συζήτησης των δύο ανδρών.

Επίσης, παρουσιάστηκαν τα projects του Erasmus + στα οποία συμμετέχει η EUAthletes και ο ΠΑ.Σ.Α.Π. και αποφασίσθηκε η στενή συνεργασία των δύο πλευρών σε όλα τα ανωτέρω ζητήματα, αφού αποτελούν προτεραιότητα και του Έλληνα ευρωβουλευτή, που είναι μέλος και της Επιτροπής Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Γεν. Γραμματέας του Sports Intergroup του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο θριαμβευτής του Euro 2004 στο περιθώριο της συνάντησης του με τον κ. Μηνούδη, παρουσία και της Policy Officer της EUAthletes, Paulina Tomczyc, είναι λάτρης του μπιτς βόλεϊ και όποτε οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις του το επιτρέπουν, διασκεδάζει παίζοντας το αγαπημένο άθλημα του καλοκαιριού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ