1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-02-2016 15:44

Σε Working Group στις Βρυξέλλες ο ΠΑΣΑΠ

Παρουσία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Α.Π) δια του Δ/ντη του, Β. Μηνούδη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις Βρυξέλλες η συνεδρίαση του Working Group στο πλαίσιο λειτουργίας της Επιτροπής για τον Κοινωνικό Διάλογο στον Αθλητισμό και την Αναψυχή.

Η συμμετοχή του κ. Μηνούδη ήταν ιδιαίτερα ενεργή, αφού η παρουσίαση του θέματος της «Προστασίας των Ανηλίκων Αθλητών” , αναλύοντας την κατάσταση στην Ελλάδα, απέσπασε ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια από την Ολομέλεια, που έκρινε ότι το εν λόγω θέμα θα πρέπει να ενταχθεί στην ατζέντα των εργασιών της, όπως κι έγινε.

Στο περιθώριο μάλιστα της εποικοδομητικής συνάντησης στη βελγική έδρα ο Διευθυντής του Συνδέσμου μας συμμετείχε ενεργά στην ολοκλήρωση της κοινής δήλωσης (Joint Statement) εργαζομένων και εργοδοτών για την “Ενίσχυση της Απασχολησιμότητας στον Τομέα του Αθλητισμού και της Αναψυχής”, εκπροσωπώντας τους εργαζόμενους του υπό-Τομέα του Επαγγελματικού Αθλητισμού.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ