1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-01-2016 00:27

Ενημερώθηκε η Κηφισιά

Συνάντηση με τους αθλητές του Α.Ο.Π. Κηφισιά είχε την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου στο Ζηρίνειο ο Διευθυντής του ΠΑ.Σ.Α.Π, Βασίλη Μηνούδης, στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών του Συνδέσμου με σωματεία της Volleyleague.
Μετά την πρόσφατη δημοσίευση σε Φ.Ε.Κ του νέου κανονισμού σχέσεων ΤΑΑ-Αθλητών, μία… επαναστατική συμφωνία για όλα τα ομαδικά σπορ και ένα σημαντικό βήμα για την εξυγίανση του χώρου της αμειβόμενης πετοσφαίρισης, η «ατζέντα» της συνάντησης ήταν «πλούσια» και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Το μεγαλύτερος μέρος της συζήτησης, όπως αναμενόταν, αναλώθηκε στο θέμα του Διακανονισμού Οφειλών. Ένα θέμα, που τα τελευταία χρόνια αποτελούσε «βραχνά» για τους αθλητές, στους οποίους συστήθηκε να ενταχθούν άμεσα στο Διακανονισμό Οφειλών, αξιοποιώντας τη δυνατότητα που τους δίνει ο νέος Κανονισμός.

Παράλληλα συζητήθηκε και το κρίσιμο θέμα του νέου συστήματος «αδειοδότησης», που πλέον, μετά τις αλεπάλληλες προσπάθειες του ΠΑ.ΣΑ.Π. αποτελεί πραγματικότητα στην προσπάθεια να εξασφαλιστεί η φερεγγυότητα των ομάδων στο μέγιστο βαθμό.

Στο περιθώριο της συνάντησης υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων και για άλλα θέματα που απασχολούν τους αθλητές, ενώ ο κ. Μηνούδης απάντησε στα ερωτήματα που τέθηκαν από την πλευρά των παικτών της πρωτοπόρου ομάδας, στους οποίους στο τέλος της συζήτησης δόθηκε και αντίγραφο του “ιστορικού” ΦΕΚ .

Τις προσεχείς εβδομάδες θα πραγματοποιηθούν και άλλες συναντήσεις του εκπροσώπου του Συνδέσμου με περισσότερους αθλητές σωματείων της Volleyleague.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ