1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
28-09-2015 13:24

ΠΑΣΑΠ και Medi Foot μαζί

Παρά τις συνθήκες οικονομικής κρίσης που διέρχεται η χώρα μας, το δίκτυο συνεργατών του ΠΑ.Σ.Α.Π. με τις εκπτωτικές παροχές προς όλα τα μέλη του ολοένα και επεκτείνεται, καθώς συνεχίζει να εμπλουτίζεται η λίστα συνεργαζόμενων εταιρειών-επαγγελματιών κ.α, που προσφέρουν, σε προνομιακές τιμές, τα προϊόντα - υπηρεσίες τους στα μέλη του Συνδέσμου.
Στο πλαίσιο της πολιτικής παροχών προς τα μέλη του, ο ΠΑ.Σ.Α.Π. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του ενός νέου εκπτωτικού προγράμματος για τα μέλη του Συνδέσμου με την εταιρεία Medi Foot, την πρώτη εταιρεία στο χώρο της ποδολογίας.

Η ποδολογία είναι ένας νέος κλάδος της παραϊατρικής που ασχολείται με τις παθήσεις των κάτω άκρων. Αντικείμενό της είναι η φροντίδα και η περιποίηση των κάτω άκρων, καθώς και η αντιμετώπιση σοβαρών βλαβών και αλλοιώσεων.

Ο ποδολόγος συμβάλλει ουσιαστικά στην αποκατάσταση φυσικών ή επίκτητων δυσμορφιών και λειτουργεί ως σύνδεσμος μεταξύ ασθενή, ιατρού (ορθοπεδικού, διαβητολόγου, δερματολόγου), καθώς και φυσιοθεραπευτή. Είναι σε θέση να αντιμετωπίσει και να συμβουλεύσει κατάλληλα, ανάλογα με τις διάφορες δυσλειτουργίες που παρουσιάζουν, έτσι ώστε να παρέχει μία ολοκληρωμένη περιποίηση.

Μέριμνά της Medi Foot είναι η αντιμετώπιση των δυσχερών παθήσεων των κάτω άκρων όπως είναι τα νύχια που εισχωρούν στο δέρμα (ονυχοκρύπτωση), προβλήματα και δυσμορφίες πελμάτων (πλατυποδία, βλαισοποδία, ραιβοποδία), πρόβλημα βάδισης, διόρθωση αστάθειας και βηματισμού, σκληρύνσεις(κάλοι, ραγάδες σε πέλματα), δυσμορφίες ονύχων (ονυχογρύπωση, πάχυνση, κοιλονυχία), δάχτυλα, τραυματισμοί, μυκητιάσεις, κ.α. (www.medifoot.gr, Facebook – www.facebook.com/Medifoot.gr/, μαρτυρίες πελατών στο http://on.fb.me/1dJ0Mwe, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Η εταιρεία Medi Foot, ιδρύθηκε το 2008 με έδρα τη Ρόδο (Παύλου Μελά 11) και παραρτήματα στο Κολωνάκι (Καψάλη 3) και στα Χανιά (Καραϊσκάκη 90). Είναι η πρώτη εταιρεία στο χώρο της ποδολογίας που αναπτύσσεται με το σύστημα franchise. Με σκληρή δουλειά και συνέπεια, έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο σεβαστά brand στο κλάδο. H Medi Foot ακολουθεί συγκεκριμένες οδηγίες πρωτοκόλλου και εφαρμόζει τις ίδιες διαδικασίες και τεχνικές σε όλα τα κέντρα της. Αναπτύσσεται ταχύτατα ενώ σύντομα θα υπάρχουν κέντρα της και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Το νέο εκπτωτικό πρόγραμμα του ΠΑ.Σ.Α.Π (με τα ποδολογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα) σχεδιάστηκε έτσι, ώστε να προσφέρει στα μέλη του μειωμένο κόστος, όπως η έκπτωση 40 % στην παροχή υπηρεσιών και έκπτωση 35% σε πελματογράφημα και κατασκευή ορθωτικών πελμάτων.

Το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Α.Π. καλωσορίζει τη Medi Foot στο εκπτωτικό πρόγραμμα του Συνδέσμου μας και την ευχαριστεί θερμά για την έμπρακτη στήριξη που προσφέρει, στους Έλληνες πετοσφαιριστές/τριες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ