1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
22-09-2015 16:39

Ο ΠΑΣΑΠ στο Athens Job Festival

Την τιμή να εκπροσωπηθούν για πρώτη φορά στο Athens JobFestival θα έχουν οι Έλληνες αθλητές του βόλεϊ, καθώς ο ΠΑ.Σ.Α.Π. θα παραστεί στη διήμερη εκδήλωση που διοργανώνει το Skywalker.gr στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος), στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου με σύνθημα «Βγες απ' την αδράνεια, έλα στη Συνέργεια».
Σε αυτές τις δύο μέρες που είναι αφιερωμένες στην εργασία, στην εκπαίδευση, στην επιχειρηματικότητα και στον εθελοντισμό με workshops, πάνελ και σεμινάρια επιχειρηματικότητας, ο Δ/ντής του Συνδέσμου, Βασίλης Μηνούδης θα είναι την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου (14.00 – 15.15) εισηγητής στο πάνελ της θεματικής ενότητας «Και τώρα τι κάνουμε; Η ανασφάλεια στον εργασιακό χώρο» με θέμα «Dual Career, η προετοιμασία των αθλητών για την ομαλή μετάβασή τους στην μετά αθλητισμού εποχή».

Η παρουσία του κ. Μηνούδη στο Athens #JobFestival, αποτελεί την απαρχή μιας σημαντικής συνεργασίας του Π.Α.Σ.Α.Π. και του Skywalker.gr, του πρώτου jobsite στην Ελλάδα, που θα εντάσσεται στο πρόγραμμα Dual Career του Συνδέσμου και της οποίας οι λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.

Εκτός του Δ/ντή του ΠΑ.Σ.Α.Π. το διήμερο στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από διάφορες εταιρίες, με σκοπό να μοιραστούν πληροφορίες με άτομα που θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του Athens #JobFestival, η είσοδος του οποίου είναι δωρεάν στους επισκέπτες, αλλά και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.jobfestival.gr.

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ