1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-05-2015 18:44

Επιμορφωτικά σεμινάρια του ΠΑ.Σ.Α.Π. στους διεθνείς

Με θέμα «Τεχνικές Διαπραγμάτευσης» και ομιλητή τον Αναπληρωτή Καθηγητή ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ, Δρ. Δημήτρη Γαργαλιάνο άνοιξε χθες με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη η αυλαία των επιμορφωτικών σεμιναρίων του ΠΑ.Σ.Α.Π., στο πλαίσιο μιας σειράς επιμορφωτικών δράσεων-σεμιναρίων Προσωπικής Ανάπτυξης προς τους διεθνείς, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους.
Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας το απόγευμα της Τετάρτης σε αίθουσα του ξενοδοχείου της Εθνικής στην Θεσσαλονίκη, οι διεθνείς αλλά και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για ένα θέμα, που τους αφορά άμεσα, αφού οι γνώσεις που θα αποκομίσουνε θα τους βοηθήσουνε στην καλύτερη διαχείριση – αντιμετώπιση προβλημάτων που συναντάνε στην διάρκεια της επαγγελματικής-αθλητικής σταδιοδρομίας τους, όσο και στην καλύτερη προετοιμασία τους για την μετά αθλητισμό εποχή.

Έπειτα από την συμμετοχή του στο σημερινό σεμινάριο ο διεθνής λίμπερο του Α.Ο Κηφισιάς, Κώστας Ταμπουρατζής εξήρε την πρωτοβουλία του ΠΑ.Σ.Α.Π. σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ, τονίζοντας ικανοποιημένος στο www.pasap.eu ότι «συχνά στις ομάδες δίνεται μεγάλη έμφαση στις σωματικές δεξιότητές των αθλητών και όχι στις νοητικές. Τα σπορ ειναι πολυπαραγοντικά και δεν μπορούμε να τα αντιμετωπίζουμε μονοδιάστατα. Ομάδα είναι η συνοχή, η επικοινωνία, οι κοινοί στόχοι και όχι μόνο να… χτυπάμε καλά μια μπάλα.

Υπάρχουν αξιόλογοι συνεργάτες, που μας δίνουν λίγες από τις γνώσεις τους σε διάφορα αντικείμενα. Πιστεύω ότι για να φτάσει κάποιος να εξαντλήσει τα περιθώρια του πρώτα πρέπει να «χτίσει» μια γενικότερη κουλτούρα. Τα θεωρητικά κομμάτια δίνουν τα ερεθίσματα σε αυτούς που ξέρουν να είναι δέκτες».

Από την πλευρά του δε, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωτήρης Δρίκος για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε την ανάγκη και την αξία δράσεων, σαν αυτή του ΠΑ.Σ.Α.Π. που βοηθάει ακόμη περισσότερο το έργο της Ομοσπονδίας. «Εμείς κάνουμε μία προσπάθεια για να βελτιωθούν τα παιδιά σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να ακούσουν και κάποια πράγματα, που παράλληλα με την αθλητική τους ζωή, αλλά και μετέπειτα θα τους δώσουν κάποια εφόδια που θα τους καταστήσουν καλύτερους άνθρωπούς και πολίτες.

Όπως είχαμε πει και με τους εκπρόσωπους του ΠΑ.Σ.Α.Π., όταν μας πρότειναν αυτή τη σειρά επιμορφωτικών δράσεων για την Εθνική, το θέμα που αφορούσε στο σημερινό σεμινάριο, ήταν πολύ ενδιαφέρον και ιδιαίτερα χρήσιμο για έναν αθλητή, αφού εκ των πραγμάτων λόγω της επαγγελματικής τους ενασχόλησης ή κάνουν διαπραγματεύσεις ή παρακολουθούν η ακόμη καθοδηγούν διαπραγματεύσεις.»

Η πρωτοποριακή αυτή δράση του Συνδέσμου μας θα συνεχιστεί και μέσα στον Ιούλιο με τα εξής σεμινάρια:
• «Σχέσεις Αθλητών-Διαπραγματευτών. Υποχρεώσεις-Δικαιώματα-Κανονισμοί» και ομιλητή τον Δικηγόρο και Γεν. Γραμματέα ΠΑ.Σ.Α.Π., Ανέστη Δημητριάδη.
• «Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Διαχείριση Σταδιοδρομίας» σε συνεργασία με την edujob e-mentoring (www.edujob.gr)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ