1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-04-2015 11:43

Συγχαρητήρια ΠΑΣΑΠ στον ΠΑΟΚ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος εξέδωσε ο ΠΑΣΑΠ
Το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π. συγχαίρει την διοίκηση, τους προπονητές και κυρίως τους αθλητές της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ για την παρθενική κατάκτηση του τίτλου της Volleyleague  και το ιστορικό νταμπλ του συλλόγου.

Καθ’ όλη τη φετινή χρονιά ο «δικέφαλος του Βορρά» πρόσφερε θέαμα υψηλού επιπέδου, με αποκορύφωμα τη σειρά των ημιτελικών και τελικών στο «Παλατάκι» της Πυλαίας, που «βούλιαξε» από την πρωτοφανή – για τα δεδομένα τους αθλήματος – προσέλευση φιλάθλων, οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη να «γράψει», μετά τις επιτυχίες του Άρη και του Ηρακλή, μία ακόμη «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του βόλεϊ της “Νύμφης του Βορρά”.

Επίσης συγχαρητήρια αξίζουν και στη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και τους αθλητές του Ολυμπιακού, για την προσπάθεια που καταβάλλανε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την ανταγωνιστικότητά τους σε αυτή την σειρά των τελικών, που «ξύπνησαν» στους φίλους του αθλήματος παλιές καλές μνήμες και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ