Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
22-04-2015 23:14

Συνάντηση ΠΑΣΑΠ με Δρίκο

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Σωτήρης Δρίκος ήταν το πρώτο πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Συνδέσμου, μετά και τις πρόσφατες εκλογές του ΠΑΣΑΠ.

Ο Πρόεδρος Α. Ψάρρας κα ο Δ/ντής Β.Μηνούδης είχαν την ευκαιρία να έχουν μια πολύ επικοδομητική συνάντηση με τον κ. Δρίκο συζητώντας και ανταλλάσοντας απόψεις για το παρόν και το μέλλον της ελληνικής πετοσφαίρισης και της Εθνικής Ομάδας.

Ακόμα αναζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας του ΠΑΣΑΠ με την Εθνική Ομάδα και ο κ. Δρίκος αποδέχθηκε θερμά την πρόταση του ΠΑΣΑΠ για την διεξαγωγή σειράς σεμιναρίων Προσωπικής Αναπτυξης προς τους διεθνείς, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους.

Σκοπός αυτών θα είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία των αθλητών τόσο για τομείς που άπτονται της επαγγελματικής-αθλητικής σταδιοδρομίας (Διαπραγματεύσεις, Media Training κτλ) όσο αυτής της προετοιμασίας για την μετά αθλητισμό εποχή (Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας, e-mentoring).

Ο ΠΑΣΑΠ φιλοδοξεί αντίστοιχο πρόγραμμμα να “τρέξει” κατά τη διάρκεια της σεζόν 2015-16 για όλους τους αθλητές της VolleyLeague, μαζί με άλλες δράσεις στο πλαίσιο του προγράμματος του για το Dual Career.

Η έναρξη θα σηματοδοτηθεί με την Εθνική Ομάδα και περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα θα δοθούν στην δημοσιότητα το επόμενο χρονικό διάστημα.