1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-04-2015 18:57

Παπαφωτίου: «Μεγάλα τα περιθώρια βελτίωσης»

Λίγα 24ωρα μετά την εκλογή της στο νέο ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π. η Β’ αντιπρόεδρος του ΠΑΣΑΠ, Αθηνά Παπαφωτίου, από την Στουτγκάρδη της Γερμανίας, όπου μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου διεκδικεί με τα “χρώματα” της Allianz MTV Stuttgart στον τελικό της Bundesliga το νταμπλ, εξέφρασε την πεποίθησή της, ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης των συνθηκών για τις αθλήτριες, αλλά και την πρόοδο του αθλήματος.

Αναλυτικά η δήλωση της Β’ αντιπροέδρου του ΠΑ.Σ.Α.Π.

“Ο ΠΑΣΑΠ έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να έχει μια δυναμική παρουσία στο χώρο του βόλει αλλά και του αθλητισμού γενικότερα και θέλουμε κι εμείς οι γυναίκες από την πλευρά μας να ενισχύσουμε αυτήν την προσπάθεια, ώστε όχι μόνο να βελτιωθούν οι συνθήκες για τους αθλητές και τις αθλήτριες, αλλά να υπάρξει και πρόοδος στο άθλημά μας. Ιδέες υπάρχουν αρκετές και σε συνεργασία με όλους τους φορείς θα πρέπει να δούμε πιο ουσιαστικά τα υπάρχοντα θέματα. Ειδικά για τις γυναίκες, η βάση είναι τεράστια και τα περιθώρια βελτίωσης είναι μεγάλα. Η άποψή μου είναι ότι η Α1,σε άνδρες και γυναίκες, θα πρέπει να λειτουργεί ως επαγγελματική λίγκα με κανόνες και προϋποθέσεις, τηλεόραση και καλύτερο προγραμματισμό. Μια σωστά οργανωμένη λίγκα μπορεί να προσελκύσει περισσότερο κόσμο και χορηγούς και παράλληλα θα δώσει κίνητρα και ώθηση σε πολλούς νέους αθλητές να ασχοληθούν με το βόλεϊ”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ