1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-02-2015 23:52

Ενημέρωση του ΠΑΣΑΠ στον Φοίνικα

Μέσα σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα και φιλικό πραγματοποιήθηκε προχθές σε ξενοδοχείο της παραλιακής η ενημερωτική συνάντηση του Διευθυντή του ΠΑ.Σ.Α.Π, Βασίλη Μηνούδη με την ομάδα του Φοίνικα Σύρου.


Λίγες ώρες πριν το σημαντικό χθεσινό ματς με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο, ο αρχηγός των «Πειρατών» και ταμίας του ΠΑ.Σ.Α.Π, Ηλίας Λάππας καλωσόρισε το μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου μας, Διευθυντή Βασίλη Μηνούδη ο οποίος ενημέρωσε τους Συριανούς για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις στο άθλημα.

Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης, όπως και στις προηγούμενες συναντήσεις με ομάδες της Volley επικεντρώθηκε στην πρόσφατη συμφωνία-σταθμό στην αμειβόμενη Πετοσφαίριση ανάμεσα σε ΠΑ.Σ.Α.Π – ΕΣΑΠ- ΕΟΠΕ, αλλά και στη συμφωνία της ρύθμισης παλιών οφειλών με το νέο σύστημα αδειοδότησης, που ισχύει από την νέα χρονιά. Ακολούθησαν οι ερωτήσεις των παικτών του Φοίνικα, με τον κ. Μηνούδη να διαφωτίζει τις όποιες απορίες υπήρχαν ή δημιουργήθηκαν στους "Πειρατές".

«Είχαμε τη χαρά να βρεθούμε και πάλι με τον Βασίλη (Μηνούδη) και να συζητήσουμε για πολύ σοβαρά θέματα, που απασχολούν και θα πρέπει να απασχολούν όλους τους αθλητές. Μας έλυσε κάθε απορία που είχαμε και αναμένουμε πλέον τις θετικές εξελίξεις, ώστε να προχωρήσουν τα θέματα που έχουμε και να φτάσουν στον νέο Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή» δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο Ηλίας Λάππας.

Αντίστοιχες ενημερωτικές επαφές θα συνεχιστούν και τις προσεχείς εβδομάδες, καθώς στόχος του ΠΑ.Σ.Α.Π,  είναι κάθε αθλητής της Volleyleague να ενημερωθεί για τη συμφωνία «σταθμό» στην ελληνική πετοσφαίριση και τις προβλέψεις του Κανονισμού Σχέσεων Αθλητών-ΤΑΑ.

2 σχόλια

  • Comment Link Φίλος ΣΥΡΟΥ Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015 13:14 posted by Φίλος ΣΥΡΟΥ

    Δέν καταλαβαίνω εσύ ό παίκτης γιατί τό έγραψες δημόσια και δέν τόν έπαιρνες ένα τηλέφωνο λόγου χάριν.Από τίς άλλες ομάδες πού έπαιξες εξοφλήθηκες?Δέν μάς τό πόσταρες γιά αυτό στό λέω.Εάν σού χρωστάει κάποιος ασφαλώς καί νά τά πάρεις απλά δέν είναι τρόπος αυτός νά τό διεκδικείς.

  • Comment Link πρωην παιχτης φοινικα Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015 06:31 posted by πρωην παιχτης φοινικα

    Βασίλη εμεις οι παλιοι αθλητες του φοινικα πότε θα λάβουμε τα οφειλόμενα ?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ