1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
03-02-2015 21:36

ΠΑΣΑΠ: «Να κάνουν το χρέος τους στην Αλεξανδρούπολη»

Ανακοίνωση στην οποία στηρίζει την Έλενα Σαμαρά εξέδωσε ο ΠΑΣΑΠ για το ζήτημα των χρωστούμενων στην οικογένεια του Νίκου Σαμαρά από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Η ανακοίνωση:

Mε αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα του Τύπου, που αναφέρονται στην διαμάχη της χήρας του Νίκου Σαμαρά, Έλενας Δούκα Σαμαρά και του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π καλεί το σωματείο του Έβρου, το οποίο ο «αετός του βόλεϊ» τίμησε στο παρελθόν ως παίκτης του, να τακτοποιήσει για ηθικούς και ουσιαστικούς λόγους αυτή την παλιά οφειλή και να λήξει η ταλαιπωρία της οικογένειας.

Είναι κρίμα, να συνεχιστεί αυτή η αντιδικία, που όχι μόνο δεν αρμόζει στη μνήμη και την τεράστια προσφορά του Νίκου Σαμαρά στο ελληνικό βόλεϊ, αλλά «αμαυρώνει» και την εικόνα του συλλόγου, που τα τελευταία χρόνια έχει μοχθήσει να «χτίσει» σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο, εντός και εκτός συνόρων.

Για αυτό ο ΠΑ.ΣΑ.Π θεωρεί ότι οι εμπλεκόμενοι με την υπόθεση, οφείλουν, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στην οικογένεια του Νίκου Σαμαρά, προς τιμήν του οποίου μάλιστα «κρεμάστηκε» στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» η «φανέλα με το 9», να κάνουν το χρέος τους και να δώσουν άμεση λύση στην αντιπαράθεση που έχει δημιουργηθεί με την Έλενα Δούκα Σαμαρά, ει δυνατόν και προτού να φτάσει εκ νέου η υπόθεση στα δικαστήρια.

Ο Ν.Σαμαράς αποτελεί την προσωποποίηση του Έλληνα αθλητή, τον οποίο οφείλουμε ως πρωταγωνιστή του αθλήματος να σεβόμαστε όχι με λόγια αλλά και με πράξεις, έστω και έπειτα από δύο χρόνια μετά την οδυνηρή για όλους απώλειά του.

1 σχόλιο

  • Comment Link Απελπισμένος Οπαδός Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2015 06:32 posted by Απελπισμένος Οπαδός

    Αν βγουν στη δημοσιότητα τα ποσά και σε ποιους χρωστάει ο ΕΘΝΙΚΟΣ δεν θα προλαβαίνετε να γράφετε. Απλώς η υπόθεση του αείμνηστου "Νίκου Σαμαρά" είναι μία από τις δεκάδες άλλες που υπάρχουν. Τα δικαστήρια θα έχουν πολύ δουλειά με τον ΕΘΝΙΚΟ στο μέλλον.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ