1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-01-2015 00:06

«Δώσε ελπίδα, δώσε ζωή»

Στο περιθώριο του ΦΑΪΝΑΛ-4 των αγώνων του League Cup «Νίκος Σαμαράς», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου και το Σάββατο 31 Ιανουαρίου, στο κλειστό γήπεδο «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Α.Π.) σε συνεργασία με το Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» και υπό την αιγίδα της Ένωσης Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (Ε.Σ.Α.Π.) διοργανώνει την ενημερωτική εκδήλωση «Δώσε ελπίδα, δώσε Ζωή», με θέμα την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών.


Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση των συνανθρώπων μας προκειμένου να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών, ώστε να δημιουργηθεί μια «δεξαμενή» εθελοντών για να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες των ασθενών που χρειάζονται μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων.

Και τις δυο ημέρες, μέσα στο χώρο του κλειστού γηπέδου «Μάκης Λιούγκας», όπου

την Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί αγώνες «Παμβοχαϊκός - Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης (NOVA)» και «Ολυμπιακός - Α. Σ. Άρης (NOVA)», στις 18:30 και στις 21:00 αντίστοιχα, και το Σάββατο στις 18:30 οι τελικοί ανάμεσα στους δυο νικητές των ημιτελικών, θα λειτουργεί ειδικό περίπτερο του συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Εκεί οι φίλαθλοι θα μπορούν να ενημερώνονται για το πώς να προσφέρουν αγάπη και ελπίδα σε παιδιά και ενήλικες που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, κάνοντας τους ένα ανεκτίμητο δώρο ζωής, δίνοντας, δηλαδή, μυελό των οστών.

Παράλληλα με την ενημέρωση, για όσους το επιθυμούν, θα υπάρχει η δυνατότητα, μέσω μίας απλούστατης διαδικασίας λήψης στοματικού επιχρίσματος ( σάλιου)*, να εγγραφούν στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας».

* Η λήψη στοματικού επιχρίσματος είναι απαραίτητη προκειμένου να διαγνωστεί ο ιστικός τύπος του εθελοντή δότη μυελού των οστών και εν συνεχεία να ταυτοποιηθεί με τον ιστικό τύπο του ασθενή που χρειάζεται μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ