Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
19-01-2015 13:58

Έλαβε γνώση από τον ΠΑΣΑΠ ο Άρης

Η ενημέρωση του ΠΑ.Σ.Α.Π στους αθλητές της Volleyleague συνεχίστηκε τις προηγούμενες μέρες, καθώς με την ευκαιρία της αναμέτρησης της 13ης αγωνιστικής Ολυμπιακός - Άρης, στου Ρέντη, ο Διευθυντής του Συνδέσμου, Βασίλης Μηνούδης συναντήθηκε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Κατά την επίσκεψη του κ. Μηνούδη στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή των "κίτρινων" οι αθλητές του Άρη ενημερώθηκαν αναλυτικά για το περιεχόμενο της πρόσφατης ιστορικής συμφωνίας ΠΑ.Σ.Α.Π – ΕΣΑΠ- ΕΟΠΕ, που αφορά στην αμειβόμενη Πετοσφαίριση καθώς και για τις τελευταίες εξελίξεις στο άθλημα. Παράλληλα κατατοπίστηκαν για τη συμφωνία της ρύθμισης παλιών οφειλών με το νέο σύστημα αδειοδότησης, που θα ισχύει από την νέα χρονιά. Με το πέρας της ενημέρωσης, την οποία οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης παρακολούθησαν με έντονο ενδιαφέρον ο Διευθυντής του Συνδέσμου, απάντησε στις ερωτήσεις που του τέθηκαν και έλυσε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με καίρια θέματα που αφορούν τους αθλητές.

Στόχος του ΠΑ.Σ.Α.Π, που συνεχίζει τις ενημερωτικές επαφές είναι στο προσεχές διάστημα να ενημερωθεί κάθε αθλητής της Volleyleague για τη συμφωνία «σταθμό» στην ελληνική πετοσφαίριση και τις προβλέψεις του Κανονισμού Σχέσεων Αθλητών-ΤΑΑ.