1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
12-12-2014 12:40

Ζητά τη μετάθεση της 10ης αγωνιστικής ο ΠΑ.Σ.Α.Π

Αίτημα μετάθεσης της ημερομηνίας διεξαγωγής της 10ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ από τις 28 Δεκεμβρίου 2014 σε μεταγενέστερη ημερομηνία κατέθεσε με χθεσινή του επιστολή στην ΕΣΑΠ ο ΠΑ.Σ.Α.Π.
Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής του ΠΑ.Σ.Α.Π έχει ως εξής:

«Προς: Πρόεδρο ΕΣΑΠ κ. Ταρνατόρο

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Αναγκαζόμαστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μαζί σας προκειμένου να σας μεταφέρουμε τα παράπονα και τις διαμαρτυρίες δεκάδων μελών του Συνδέσμου μας αλλά και ξένων αθλητών σχετικά με την πρόσφατη απόφαση του ΔΣ για τη διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής στις 28 Δεκεμβρίου 2014.
Ο ορισμός της συγκεκριμένης αγωνιστικής, την ύστατη ώρα, έχει προκαλέσει σοβαρή αναστάτωση στον προγραμματισμό των αθλητών και των οικογενειών τους για τις γιορτινές μέρες. Πολλοί ξένοι αθλητές, που ήθελαν να περάσουν αυτές τις ημέρες με τις οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, έχουν ήδη δώσει προκαταβολές για τα εισιτήριά τους.

Παράλληλα η 10η διεξαγωγή της αγωνιστικής στην καρδιά των Χριστουγένων δεν αφήνει κανένα περιθώριο ξεκούρασης, καθώς οι αθλητές θα πρέπει να συνεχίσουν να προπονούνται προκειμένου να ανταποκριθούν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων τους την 28η Δεκεμβρίου.

Ως εκ τούτου, με δεδομένο ότι και οι αμειβόμενοι πετοσφαιριστές δικαιούνται ένα εύλογο διάστημα ανάπαυσης από την εργασία τους, αιτούμαστε την μετάθεση της 10ης αγωνιστικής σε μεταγενέστερο χρονικό διάστημα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση».

1 σχόλιο

  • Comment Link pamvo fan Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014 12:54 posted by pamvo fan

    σιγα ρε πως κανετε ετσι!!!!!!!!!!!


    δωσανε οι ξενοι παιχτες προκαταβολες για εισητηρια και χεστηκε η φοραδα στα αλωνια.

    χα χα ,ωραιο προεδρο εχει η ενωση....!!!

    αλλα τι περιμενετα από ολυμπιακων αισθηματων ανθρωπο ........??????????

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ