Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
06-12-2014 23:33

Επίσκεψη της Αν Μαρί Λιτ στην Αθήνα

Στο πλαίσιο του προγράμματος ανταλλαγής για το Dual Career PDM Project η γενική γραμματέας του συνδέσμου καλαθοσφαιριστών της Ιταλίας (GIBA), Αnne Marie Litt, επισκέφτηκε πρόσφατα τη χώρα μας. Συνοδευόμενη από το Διευθυντή του ΠΑ.Σ.Α.Π, Βασίλη Μηνούδη, η κα Litt επισκέφθηκε τον σύμβουλο της Γενικής Γραμματέας Αθλητισμού, Δημήτρη Καραστάθη, από τον οποίο ενημερώθηκε για το Dual Carrer στην Ελλάδα, αλλά και το τι προβλέπει η Πολιτεία και η Νομοθεσία για τους διακεκριμένους αθλητές.


Ακολούθησε η επίσκεψη στα γραφεία του ΠΣΑΚ, όπου εκεί έγινε πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Γραμματέα του Συνδέσμου, Νίκο Παπανικολάου, το Νομικό Σύμβουλο, Γιάννη Ζαφειρόπουλο και τον Γενικό Διευθυντή, Κώστα Αλεξανδρίδη.

Στη συνέχεια η κα Litt με τον κ. Μηνούδη μετέβη στα γραφεία της  ΕΟΠΕ, ενώ το πρόγραμμα συναντήσεων της γενικής γραμματέας της GIBA, έκλεισε στην Κυψέλη. Εκεί είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την ενημέρωση των αθλητών του Παναθηναϊκού, από τον πρόεδρο του ΠΑ.Σ.Α.Π για τις αλλαγές του Κανονισμού και το νέο σύστημα αδειοδότησης, καθώς και για τον διακανονισμό των χρεών όπως προέκυψε από την πρόσφατη ιστορική συμφωνία μεταξύ ΕΣΑΠ και ΠΑ.Σ.Α.Π.

Στη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης της στην Ελλάδας η κα Litt συζήτησε με τον κ. Μηνούδη για πολλά οργανωτικά θέματα, έγινε ανταλλαγή τεχνογνωσίας, ενώ είχε και την ευκαιρία να δει και το στήσιμο της ενότητας του Dual Career , στην οποία θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στη νέα επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου.

Λίγο πριν την επιστροφή της στη γειτονική Ιταλία κα Litt,, που ως λάτρης της χώρας μας πέρα από την άριστη γνώση των ελληνικών διατηρεί και σπίτι στη Σαντορίνη, πήρε μαζί της το πλούσιο ενημερωτικό έντυπο υλικό του ΠΑ.Σ.Α.Π και ευχαρίστησε ιδιαίτερα το Σύνδεσμο για τη θερμή του φιλοξενία κατά την παραμονή της στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΑΠ