1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-10-2014 13:49

Προβληματισμός από ΠΑΣΑΠ για την συμπεριφορά των ΤΑΑ

Με επιστολή που έστειλε στην ΕΣΑΠ και την ΕΟΠΕ, ο ΠΑΣΑΠ εκφράζει τα παραπονά του για τις κινήσεις ορισμένων ΤΑΑ, που δεν τηρούν τις συμφωνίες που έχουν κάνει παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού. Την επιστολή υπογράφουν ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Θανάσης Ψάρρας και ο Γενικός Γραμματέας, Θάνος Τερζής. 


«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Αναγκαζόμαστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας μεταφέρουμε τα παράπονα δεκάδων μελών σχετικά με την αντιμετώπιση που έχουν από κάποια ΤΑΑ μέλη του συνεταιρισμού σας.

Παρά τις προσωπικές σας διαβεβαιώσεις ότι αρνητικά φαινόμενα του παρελθόντος δεν θα επαναληφθούν την φετινή σεζόν, βλέπουμε ότι στην πράξη κάποιοι αγνοούν τις προσπάθειες των δύο φορέων για αλλαγή σελίδας και συνεχίζουν να μην αντιμετωπίζουν τους αθλητές ως συνεργάτες.

Συγκεκριμένα έχουμε ενημερωθεί για τα εξής:

- Το σύνολο των ΤΑΑ έφερε προς υπογραφή, αδικαιολόγητα, τα συμβόλαια στους αθλητές προς υπογραφή μόλις λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

- Οι αθλητές ωθούνται να υπογράψουν ως έναρξη της διάρκειας των συμβολαίων την 1η Οκτωβρίου! Δεδομένου ότι οι προετοιμασίες των ομάδων ξεκινούν μέσα Αυγούστου, είχατε δεσμευτεί ότι για τους αθλητές που είχαν υπογράψει τις συμφωνίες τους πριν τον Σεπτέμβριο, η έναρξη των συμβολαίων θα ήταν η 1η Σεπτεμβρίου. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, κάποιοι σας παράκουσαν.

- Γνωρίσαμε την τακτική των προ-συμφώνων. Δεν αντιλαμβανόμαστε τον λόγο που δεν υπογράφονται συμβόλαια την ημερομηνία συμφωνίας αλλά μερικές ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

- Ορισμένα μέλη σας, αρνούνται να υπογράψουν συμβόλαια με τους όρους που τα ίδια έχουν συμφωνήσει με τους αθλητές στα προ-σύμφωνα, και τους εκβιάζουν για την υπογραφή συμβολαίων με χειρότερους οικονομικούς όρους.

- ΤΑΑ αρνούνται να εντάξουν στα συμβόλαια συμφωνίες για την πληρωμή κατοικίας, φως, νερού κτλ παρά το γεγονός ότι το έχουν συμφωνήσει.

- Σε 8 μηνών διάρκειας συμβόλαια, υπάρχουν 10 μηνιαίες δόσεις πληρωμής….

Όλα αυτά όπως και οι «αποχωρήσεις» αθλητών κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, αντιλαμβάνεστε ότι δεν συνάδουν με το επίπεδο και την προσπάθεια που καταβάλλουν οι δύο φορείς για την εξυγίανση της αμειβόμενης πετοσφαίρισης.

Με την επιφύλαξη να σας ενημερώσουμε συγκεκριμένα για το κάθε ΤΑΑ ξεχωριστά, αναμένουμε τις ενέργειές σας για την διόρθωση των «κακοφωνιών» έστω την ύστατη τούτη στιγμή.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση».

2 σχόλια

  • Comment Link volley star Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014 08:16 posted by volley star

    Παιδιά δυστυχώς είναι καί έτσι όπως τά γράφετε.Αλλά από τήν άλλη δέν υπάρχουν έσοδα από τήν πλειονότητα τών ομάδων,ειδικά τών επαρχιακών πού τά έξοδα είναι υπέρογκα καί τό αποτέλεσμα είναι νά παρουσιάζονται αναξιόπιστοι.Καλύτερα λοιπόν επειδή καί στίς διαπραγματεύσεις στήν αρχή κάθε σεζόν είστε καί εσείς σκληροπυρηνικοί άς αποχωρήσουν από τήν επαγγελματική κατηγορία.

  • Comment Link Ανασφάλιστος Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2014 21:09 posted by Ανασφάλιστος

    Για τις δίωρες ασφαλειες που ειναι παρανομες και ανήθικες ,ούτε κουβέντα !

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ