Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
28-08-2014 18:51

Συμφωνία για ξένους και χρέη

Σε συμφωνία κατέληξαν οι εκπρόσωποι της ΕΣΑΠ, του ΠΑΣΑΠ και της ΕΟΠΕ, παρουσία του υφυπουργού αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού, για το νομικό πλαίσιο των τροποποιήσεων στο αθλητικό νόμο, σε ότι αφορά τις σχέσεις των ΤΑΑ και των επαγγελματιών αθλητών.




Επετεύχθη κατ αρχήν συμφωνία και για τη αύξηση του αριθμού των αλλοδαπών αθλητών από 3 σε 4 στο πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ και για την ρύθμιση των οφειλών των ΤΑΑ προς τους αθλητές.

Εντός των ημερών, οι νομικοί σύμβουλοι των εμπλεκόμενων φορέων θα διατυπώσουν το τελικό κείμενο που θα δοθεί υφυπουργό αθλητισμού για ψήφιση στη βουλή

Επίσης συμφωνήθηκαν οι προϋποθέσεις αδειοδότησης και οι δόσεις εξόφλησης των οφειλομένων των ΤΑΑ προς τους αθλητές. Για οφειλές μέχρι 10.000 ευρώ οι δόσεις θα είναι 24, για οφειλές από 10.000 έως 60.000 θα υπάρχουν 48 δόσεις και για οφειλές από 60.000 και πάνω οι δόσεις θα είναι 70.

Στη συνάντηση την ΕΣΑΠ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Παντελής Ταρνατόρος και ο νομικός σύμβουλος Χρήστος Ηλιάδης. Τον ΠΑΣΑΠ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Θανάσης Ψάρρας, ο διευθυντής Βασίλης Μηνούδης και η νομική σύμβουλος Φωτεινή Μηνάκη. Την ΕΟΠΕ εκπροσώπησαν ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Σιδέρης και η νομική σύμβουλος Κορνηλία Αποστολάκη. Νομικός σύμβουλος του υφυπουργού ήταν ο Χρυσόστομος Μίχας.

17 σχόλια

  • Comment Link giorgos13 Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014 13:10 posted by giorgos13

    οποτε η απαντηση μου στην ερωτηση σου είναι μαλλον το πρωτο

  • Comment Link giannis ts Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014 12:48 posted by giannis ts

    Άτοπη η ερώτηση σου γιατί δεν είναι μόνο ο Παναθηναικός και ο Ολυμπιακός στην ΕΣΑΠ, αλλά υπάρχουν και άλλες δέκα ομάδες που αποφασίζουν από κοινού η μέσα από ψηφοφορία.
    Εφόσον αποφασίστηκαν οι δόσεις για τα χρωστούμενα και μία ομάδα δεν τις τηρεί τότε να υποστεί τις συνέπειες

  • Comment Link giorgos13 Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014 12:45 posted by giorgos13

    φιλε ότι του βαζουν λογια οι ρουμελιωτηδες του ντονα για να μην διακανονισει του βαζουν και τρανη αποδειξη είναι η ανακοινωση που εβγαλαν πριν λιγες μερες και τα εχωναν σε ολους, οσο για το άλλο ερωτημα που θετεις γιατι δεν ριχνουν τωρα τις ομαδες που χρωστανε και υπογραφουν μνημονια συνεργασίας η ΕΣΑΠ με το πασαπ και μαλιστα με την βοηθεια του υφυπουργου αθλητισμου

  • Comment Link pamvo fan Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014 12:00 posted by pamvo fan

    καλησπέρα ,σε ολους τους φιλαθλους του παναθηναικου.

    εγω αγαπητοι φιλοι του παναθηναικου δεν ειπα ότι η σημερινη διοικηση του ερασιτεχνη παναθηναικου δεν αναγνωριζει τα χρεη (που καλως η κακως δεχτηκε να κληρονομησει)αλλα σας λοιδορω ,για το γεγονος ότι τα βαζετε με τους ρουμελιωταιους ότι ταχα μου υποκινουν τον ντονα ,για να δημιουργησουν πρόβλημα στον παναθηναικο ,λες και τα χρεη τα δημιουργησε ο ντονας η οι ρουμελιωταιοι(τους ρουμελιωταιους μπορειτε να τους κατηγορείτε για αντιαθλητικη συμπεριφρα και νοοτροπια οσο θελετε ).

    εγω εχω κανει μια ερωτηση και κανεις από εσας που γαφετε σαν φιλοι του παναθηναικου δεν εχει δωσει μια απαντηση.

    επαναλαμβάνω την ερωτηση μου λοιπον.


    λοιπον.

    αν του χρονου ο παμβοχαικος ,η συρος ,η λαμια ,ο εθνικος η ορεστιαδα κ.λ.π εχουν 3,000.000 ευρω χρεη σε οποιον μιλα ελληνικα ,αγγλικα σερβικα ,κροατικα κ.λπ.θα βγει το τριφυλλι και το γαυρακι να τις υποστηριξει ,και να μεινουν στη volley league η θα της ριξουν και μια κλωτσια για να πεσουν ολο και πιο ευκολα στην α 2 η και ακομα πιο κατω οεο ;

  • Comment Link giorgos13 Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014 09:54 posted by giorgos13

    ξερετε ποτε αναμενεται να επικυρωθεί και τυπικα η αποφαση που παρθηκε την πεμπτη πρεπει σιγα σιγα να αρχιζουμε να γαζωνουμε αυτές τις μερες γιατι εχει χαθι πολύτιμος χρονος και δεν πρεπει να χαθει κιαλλος