1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-08-2014 11:31

Συγχαρητήρια στα κορίτσια από ΠΑΣΑΠ

Τα... καθιερωμένα συγχαρητήρια προς την ομάδα της Εθνικής Νεανίδων, για την επιτυχία της να φτάσει ως τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, μοίρασε ο ΠΑΣΑΠ, μέσω ανακοίνωσης την οποία δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα του.

 

Αναλυτικά:

«Το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στις διεθνείς και τους προπονητές της Εθνικής Νεανίδων, για την κατάκτηση της 4ης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στο Ταρτού της Εσθονίας. Οι νεαρές διεθνείς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος φτάνοντας σε μία ακόμη ιστορική επιτυχία του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ σε επίπεδο Εθνικών ομάδων, "επισφράγισαν" μία ονειρεμένη πορεία 4 ετών, με πολλές λαμπερές στιγμές, όπως το 2013 η 5η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κορασίδων του Μαυροβουνίου και η παρθενική συμμετοχή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κορασίδων της Ταϊλάνδης.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια το ελληνικό βόλεϊ, η αποψινή ιστορική στιγμή στην Εσθονία σε συνδυασμό με την πρόσφατη 2η θέση των Ανδρών στο European League αποτελεί ένα επιστέγασμα των προσπαθειών της Ε.Ο.ΠΕ για την ανάδειξη του αθλήματος. Ευχόμαστε η δουλειά αυτή να συνεχιστεί προκειμένου οι Έλληνες και Ελληνίδες διεθνείς να μας χαρίσουν στο άμεσο μέλλον ανάλογες διακρίσεις και χαρές».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ