1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-08-2014 14:13

Συγχαρητήρια σε νικητές και ομοσπονδία από ΠΑΣΑΠ

Τα συγχαρητήρια του στους νικητές των τουρνουά masters μοίρασε με ανακοίνωσή του ο ΠΑΣΑΠ, ευχόμενος παράλληλα επιτυχία στις διεθνείς υποχρεώσεις τους στη συνέχεια της θερινής σεζόν, ενώ συγχαίρει και την ομοσπονδία, για την εξαιρετική διοργάνωση των masters.

«Το Δ.Σ του ΠΑ.Σ.Α.Π εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους Νίκο Ζουπάνι/Γιώργο Κοτσιλιάνο, Μαρία Τσιαρτσιάνη/Βίκυ Αρβανίτη και τους προπονητές τους για την κατάκτηση των Πανελλήνιων τίτλων σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα, στο Final του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ Masters 2014, που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη.

Το Προεδρείο του Συνδέσμου μας εύχεται καλή επιτυχία στις Εθνικές μας ομάδες της άμμου, στις προσεχείς διεθνείς αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, αρχής γενομένης από το 10ο και τελευταίο Grand Slam του World Tour 2014 στο Στάρε Γιαμπλόνσκι της Πολωνίας (17-24 Αυγούστου).

Παράλληλα όμως συγχαρητήρια αξίζει και η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης τόσο για για την άψογη διοργάνωση του Πανελληνίου Σιρκουί  Beach Volley Masters 2014, όσο για το γεγονός, ότι -με εξαίρεση τον Παναγιώτη Μούρτζιο και την Κύπρια διεθνή, Μαριότα Αγγελοπούλου- όλοι οι αθλητές και αθλήτριες που ανέβηκαν στο βάθρο, συμμετέχουν στο πρόγραμμα του εθνικού σχεδιασμού ανάπτυξης της Ομοσπονδίας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ