1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-07-2014 11:48

Σήμερα η σημαντική ΓΣ του ΠΑΣΑΠ

Έκτακτη ΓΣ θα πραγματοποιήσει ο ΠΑΣΑΠ σήμερα Τρίτη 22/7, με ένα και μοναδικό θέμα συζήτησης, την ενημέρωση για την πορεία των διαπραγματεύσεων σε σοβαρά ζητήματα, όμως διακανονισμοί οφειλών.
Η ανακοίνωση 

Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει την Τρίιτη 22 Ιουλίου στις 17.00 στο ξενοδοχείο NEW HOTEL (Φιλελλήλων 16, Σύνταγμα) ο Πανελλήνιος Συνδέσμος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών. Μοναδικό θέμα της συνέλευσης θα είναι η ενημέρωση των μελών του Συνδέσμου για την πορεία των διαπραγματεύσεων σε φλέγοντα ζητήσματα (αδειοδότηση, διακανονισμοί οφειλών παρελθόντων ετών, αριθμός ξένων κ.α) και στη συνέχεια τα μέλη του ΠΑ.Σ.Α.Π θα κληθούν να αποφασίσουν την στάση που θα τηρήσει ο Σύνδεσμος.

Εξάλλου, μία μέρα νωρίτερα, την Δευτέρα 21 Ιουλίου στις 12.30 στο ξενοδοχείο Holiday Inn της Θεσσαλονίκης, όπου έχει καταλύσει η Εθνική ομάδα Ανδρών ενόψει του επικείμενου Α' τελικού του Ευρωπαϊκού Λιγκ, θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη συνάντηση, με στόχο την ενημέρωση των διεθνών αθλητών. 

Λόγω της σπουδαιότητας των θεμάτων που θα τεθούν προς συζήτηση η παρουσία όλων των μελών κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ