1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-07-2014 16:32

Επιτέλους συνάντηση με τον Ανδριανό

Την Τριτη 15 Ιουλίου στις 12.30 θα συναντηθούν επιτέλος οι φορείς του βόλεϊ (ΕΣΑΠ, ΕΟΠΕ, ΠΑΣΑΠ) με τον υφυπουργό Γιάννη Ανδριανό, με κυρίαρχα θέματα οι οικονομικές εκκρεότητες κάποιων ΤΑΑ, αλλά και το ζήτημα των ξένων.

 

Η Ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

Την προσεχή Τρίτη 15 Ιουλίου στις 12.30 ορίστηκε η συνάντηση των εκπροσώπων της ΕΣΑΠ, της ΕΟΠΕ και του ΠΑΣΑΠ με τον υφυπουργό αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που αφορούν στην ελληνική επαγγελματική πετοσφαίριση.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος με επιχειρήματα αναμένεται να εκθέσει στον υφυπουργό αλλά και στους εκπροσώπους των φορέων το πλάνο ανάπτυξης του επαγγελματικού βόλεϊ με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας του προϊόντος του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ, της οριστικής λύσης των εκκρεμοτήτων που έχουν ορισμένα ΤΑΑ από το παρελθόν, της δέσμευσης για τις προϋποθέσεις των αδειοδοτήσεων αλλά και της εξασφάλισης χορηγιών που θα είναι ανταποδοτικές και ωφέλιμες για το άθλημα, τους χορηγούς – υποστηρικτές και τον Έλληνα φίλαθλο.

Δέσμευση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ είναι η παρουσίαση ενός καλού και ανταγωνιστικού πρωταθλήματος που θα έχει κύρος, αξιοπιστία και κυρίως θα έχει όλο και μεγαλύτερη θέαση και τηλεθέαση, θα είναι εμπορικά και αγωνιστικά ελκυστικό στα σύγχρονα πρότυπα του επαγγελματικού αθλητισμού.

2 σχόλια

  • Comment Link Γιώργος Χάκας Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014 05:36 posted by Γιώργος Χάκας

    Μοιάζει λίγο σαν παρωδία αυτή η συνάντηση. Ας το σκεφτούμε:Τρεις άνθρωποι που ΔΕΝ έχουν συμφωνήσει απο πριν, θα καθήσουν απέναντι στον υπουργό για να ...διαφωνήσουν! Δεν θα τους πει ο υπουργός "συμφωνήστε και ξανα-ελάτε"? Δεν μοιάζει αυτό με πηγάδι δίχως πάτο? Αξίζουν τέτοιες περιπέτειες στο βόλει?

  • Comment Link zois Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014 15:15 posted by zois

    Ο αγών τώρα θα δικαιωθεί αφού θα σας υποδεχθεί η αυτού εξοχότης Ανδριανός.Ο τελευταίος να κλείσει την θύρα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ