Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
05-07-2014 14:58

Πρωτοποριακό σεμινάριο και στις Νεανίδες

Μετά την Εθνική Εφήβων την Παρασκευή 4 Ιουλίου ήταν σειρά των διεθνών της Εθνικής Νεανίδων να ζήσουν την πρωτοποριακή εμπειρία συμμετοχής στα επιμορφωτικά σεμινάρια του ΠΑ.Σ.Α.Π  για το Dual Carrer. Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Συνδέσμου μας με την Ε.Ο.ΠΕ ο Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ και ειδικός σύμβουλος του ΠΑ.Σ.Α.Π σε θέματα εκπαίδευσης, Δημήτρης Γαργαλιάνος  συναντήθηκε με την Εθνική ομάδα Νεανίδων, στο περιθώριο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Στο κλειστό του Ρέντη, όπου προετοιμάζεται η ομάδα εν όψει της συμμετοχής στον 3ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (11-13 Ιουλίου, Ελβετία), οι νεαρές αθλήτριες του ομοσπονδιακού τεχνικού, Κώστα Παπαδόπουλου ενημερώθηκαν από τον κ. Γαργαλιάνο για τις αποφάσεις που θα κληθούν σύντομα να πάρουν για το μέλλον τους και τη δυνατότητα που τους δίνεται να συνδυάσουν την αθλητική τους σταδιοδρομία με την εκπαίδευση ή την εργασία τους. Παράλληλα πληροφορήθηκαν για τα εφόδια που θα χρειαστούν, προκειμένου να αντιμετωπίσουν με αξιοπρέπεια τη ζωή τους μετά τον αθλητισμό και παρακολούθησαν με προσοχή όλα όσα είπε ο ειδικός σύμβουλος του ΠΑ.Σ.Α.Π με έκδηλο ενδιαφέρον.


«Το σεμινάριο ήταν αρκετά ενδιαφέρον, πρωτοποριακό θα έλεγα…» υποστήριξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός  της Νεανίδων, Κώστας Παπαδόπουλος, που στη συνέχεια  επεσήμανε τα εξής: «Πιστεύω ότι ειδικά για τις κοπέλες που βρίσκονται σε αυτή την ηλικία ήταν πολύ εποικοδομητικό. Δόθηκαν στις διεθνείς διάφορα «εργαλεία» και πληροφορίες που αφορούν το μέλλον τους και πέρα από τον αθλητισμό. Είναι καλό να έχουν οι κοπέλες διάφορα ερεθίσματα, πέρα από τον αθλητισμό και νομίζω ότι και οι ίδιες το εκτίμησαν πολύ.  Άλλωστε είναι σε μία ηλικία  και σε μία περίοδο, όπου αργά ή γρήγορα θα πρέπει να πάρουν κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Θεωρώ λοιπόν πως αυτό το σεμινάριο που έγινε ήταν στην σωστή κατεύθυνση…».


Το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π ευχαριστεί την Ε.Ο.ΠΕ για την συνεργασία της στην πραγματοποίηση των ενημερωτικών-επιμορφωτικών σεμιναρίων στους αθλητές και αθλήτριες των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων και ελπίζει και σε περαιτέρω ενημερωτικές-επιμορφωτικές δράσεις των δύο πλευρών.