1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-06-2014 14:43

Ο ΠΑΣΑΠ στη συζήτηση για τον αθλητικό νόμο

Παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Γιάννη Ανδριανού, των μελών της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής αλλά και Εκπροσώπων Ενώσεων αθλητών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Ιουνίου σε αίθουσα του Κτιρίου Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο Μαρούσι, συζήτηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας του νέου Αθλητικού Νόμου.

Στη συνάντηση, όπου τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Πετοσφαιριστών εκπροσώπησε ο Διευθυντής του ΠΑ.Σ.Α.Π, Βασίλης Μηνούδης, συζητήθηκαν κυρίως τα άρθρα εκείνα που αφορούν επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές, σε πολλά εκ των οποίων υπήρξε ομοφωνία των παρευρισκόμενων. Παράλληλα κατατέθηκε μια σειρά προτάσεων, σχετικά με νέες νομοθετικές ρυθμίσεις για τον αθλητισμό, αλλά και κάποιες που αφορούν σε τροποποιήσεις του ισχύοντος αθλητικού νόμου.

Αξίζει να σημειωθεί δε, πως οι Ενώσεις Αθλητών ήταν οι πρώτες που προσκλήθηκαν στην συνάντηση για να καταθέσουν τις προτάσεις τους, αναγνωρίζοντας έτσι τη σημασία του έργου και της προσφοράς τους στον αθλητισμό. Οι γνώσεις δε και η εμπειρία των αθλητών είναι πολύτιμη και απαραίτητη σε πολλά από τα θέματα που αφορούν στο αντικείμενο των εργασιών της Επιτροπής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ