1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-06-2014 21:10

Διαφωνία ΕΣΑΠ - ΠΑΣΑΠ για τους ξένους, ουδέτερη ΕΟΠΕ και διαιτησία από Ανδριανό!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. συνάντηση του προεδρείου της Ομοσπονδίας, της Ε.Σ.Α.Π. και του Π.Α.Σ.Α.Π.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τέσσερα βασικά θέματα που έθεσαν και οι τρεις πλευρές και για τα οποία θα ενημερωθούν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ στην συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Ιουνίου στη Λάρισα.

Το πρώτο ήταν τα παλιά χρέη των ΤΑΑ προς τους αθλητές όπου η ΕΣΑΠ ζήτησε από τον ΠΑΣΑΠ με την συνεργασία και της ΕΟΠΕ να βρουν κοινό σημείο για την σταδιακή αποπληρωμή.

Το δεύτερο ήταν η αδειοδότηση των ΤΑΑ που έχουν οφειλές με τον ΠΑΣΑΠ να θέτει ζήτημα απαγόρευσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα των ομάδων που έχουν βεβαιωμένες οφειλές και την ΕΣΑΠ να εντάσσει το ζήτημα σε ένα γενικότερο πλαίσιο συμφωνίας.

Το τρίτο ήταν η μετατροπή των ΤΑΑ σε Ανώνυμες Εταιρείες έτσι ώστε να μπει ένα τέλος στην ερμαφρόδιτη νομική υπόσταση των ΤΑΑ, ζήτημα για το οποίο και οι τρεις πλευρές ήταν σύμφωνες.

Το τέταρτο ζήτημα αφορούσε στην αύξηση των ξένων στο πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ από τρεις σε τέσσερις που ζητάει η ΕΣΑΠ. Ο ΠΑΣΑΠ δεν συζήτησε καν το θέμα, η ΕΟΠΕ δεν πήρε θέση και το θέμα θα πάει για «διαιτησία» στον υφυπουργό αθλητισμού που θα έχει τον τελευταίο λόγο για την αύξηση σε τέσσερις.

Την ΕΟΠΕ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Σιδέρης και ο Θανάσης Ρέρρας, την ΕΣΑΠ ο πρόεδρος Παντελής Ταρνατόρος και ο νομικός σύμβουλος Ηλίας Ηλιάδης και τον ΠΑΣΑΠ ο πρόεδρος Σάκης Ψάρρας.

1 σχόλιο

  • Comment Link βολει μπωλ Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014 08:35 posted by βολει μπωλ

    Γιατι η ΕΟΠΕ δεν πήρε θεση;;; Δεν την αφορα αν οι ελληνες διεθνεις ολων των ηλικιων, βρισκουν ή προκειται να βρουν θεση σε ελληνικο επαγγ. σωματειο;;; Για σου ρε Μαυροματη σουπια!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ