1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-05-2014 11:00

Συνεχίζονται οι προεγγραφές για το Λεύκωμα του Νίκου Σαμαρά

Κανονικά συνεχίζονται στο κλειστό της Ορεστιάδας «Νίκος Σαμαράς» οι μάχες των μπαράζ ανόδου της Α2 Ανδρών αλλά και οι προεγγραφές για την παραγγελία του συλλεκτικού Λευκώματος του «Αετού» του ελληνικού βόλεϊ, που επιμελήθηκε και εξέδωσε ο ΠΑ.Σ.Α.Π.


Στο ειδικό stand του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» που βρίσκεται στην είσοδο του ακριτικού κλειστού, οι κάτοικοι της Ορεστιάδας και των γειτονικών πόλεων, εκδηλώνουν το ζωηρό τους ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λευκώματος, που περικλείει μέσα του ένα από τα πιο λαμπερά κομμάτια της ιστορίας του ελληνικού βόλεϊ.  Εμφανής όμως είναι και η συγκίνηση των ανθρώπων, καθώς αποτυπώνουν σε ένα ειδικό βιβλίο, τα συναισθήματά τους  για τον αδικοχαμένο άσο που δόξασε την πόλη του Έβρου όσο κανείς άλλος και άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στον ελληνικό αθλητισμό.

Το Λεύκωμα των 268 σελίδων με το σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο έδωσε την ευκαιρία στους κατοίκους της μητρόπολης του ελληνικού βόλεϊ, να θυμηθούν οι ''παλιοί» και να μάθουν οι «νέοι», ποιος ήταν ο Νίκος Σαμαράς και η τεράστια προσφορά του στον Α.Ο. Ορεστιάδας, που μέχρι την Κυριακή θα διεκδικήσει την μαζί με Αργυρούπολη, Κολλέγιο Αθηνών την άνοδό στα σαλόνια της Volleyleague, όπου ήδη βρίσκεται από χθες η ΜΕΝΤ.

Οι παραγγελίες για το Λεύκωμα του Νίκου Σαμαρά θα συνεχιστούν μέχρι και την Κυριακή 11 Μαϊου στο κλειστό της Ορεστιάδας, ενώ με την λήξη του 2ου ειδικού τουρνουά ανόδου, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αποκτήσουν την ειδική συλλεκτική έκδοση μέσα από το eshop της επίσημης ιστοσελίδας www.hamogelo.gr του «Χαμόγελο του Παιδιού», όπου θα δαιτεθούν όλα τα έσοδα, κατοπιν επιθυμίας της οικογένειας Σαμαρά.

Φωτό: Ο προπονητής του Κολλεγίου Αθηνών και πρώην συμπαίκτης του Νίκου Σαμαρά στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική ομάδα, Άκης Χατζηαντωνίου μέσα από τις σελίδες του Λευκώματος θυμάται τις σπάνιες στιγμές που έζησε με τον "Αετό", ενώ οι αθλητές του μαθαίνουν ακόμη περισσότερα για την σπουδαία καριέρα αυτής της θρυλικής μορφής του ελληνικού βόλεϊ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ