1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-05-2014 17:42

Σε συνέδριο του ΟΠΑΠ για την «διαφάνεια» ο ΠΑ.ΣΑ.Π.

Παρουσία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών η ΟΠΑΠ Α.Ε. διοργάνωσε υπό την αιγίδα του  Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων και Στρατηγικών (IRIS), της European Lotteries και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής την Τρίτη 6 Μαίου ημερίδα με θέμα  «Εθνικά Δίκτυα για την καταπολέμηση του φαινομένου των "προσυνεννοημένων" αγώνων.

Η συμμετοχή του ΠΑ.ΣΑ.Π στο πρόγραμμα PROtect Integrity της EUAthletes, που είχε ως αποτέλεσμα την επιμόρφωση περισσότερων από 200 αθλητών και αθλητριών της Volley League και της Α1 Εθνικής κατηγορίας των Γυναικών αντίστοιχα, όσο και η προσωπική συμμετοχή του Δ/ντή μας Β.Μηνούδη στην οργανωτική ομάδα του εν λόγω προγράμματος,  οδήγησε την ΟΠΑΠ Α.Ε και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΠΑΠ Α.Ε., Kamil Ziegler να προσκαλέσει τον ΠΑ.Σ.Α.Π, για μια επίσημη παρουσίαση του ευρωπαϊκού προγράμματος στο πλαίσιο της Ημερίδας.

Στην σημαντική αυτή εκδήλωση παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό η ΓΓΑ, Κυριακή Γιαννακίδου και ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Ε, Σπύρος Καπράλος, ενώ αξιόλογες έρευνες και συμπεράσματα παρουσίασαν και οι υπόλοιποι ομιλητές, η Αντιεισαγγελέας Εφετών, Βιργινία Σακελλαροπούλου, ο Integrity Officer της ΕΠΟ, Γιάννης Τζούφρας, ο Πρόεδρος Διεθνούς Διαφάνειας Ελλάδας, Κώστας Μπακούρης και η SportAccord Integrity Officer, Sarah Lacarriere.

Παράλληλα με τοποθετήσεις τους στην στρογγυλή τράπεζα συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Διευθυντής Αγωνιστικού Αθλητισμού της ΓΓΑ, Τρύφωνας Ζαχαρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Γιώργος Χαλιβόπουλος, ο Πρόεδρος και η Γενική Γραμματέας του Σ.Ο.Ε., ΛεωνίδαςΤαμπάκος και Βούλα Ζυγούρη αντίστοιχα, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του ΠΣΑΠ, Διονύσης Δημόπουλος και Κώστας Πούλιος αντίστοιχα, ο Πρόεδρος και ο Διευθυντής τους ΠΣΑΚ, Μανώλης Παπαμακάριος και Κώστας Αλεξανδρίδης αντίστοιχα.

Ο ΠΑΣΑΠ ευχαριστεί την ΟΠΑΠ Α.Ε. και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλό της, Kamil Ziegler για την πρόσκληση και την δυνατότητα παρουσίασης του έργου – απόψεών μας μας και δηλώνει αρωγός στην εθνική προσπάθεια καταπολέμησης του φαινομένου του match fixing.

Πηγή: pasap.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ