1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-04-2014 14:43

Προς αλλαγή ηγεσίας ο ΠΑΣΑΠ

Στην χθεσινή γενική συνέλευση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών, που φιλοξενήθηκε στο υπέροχο ξενοδοχείο «Νew» υπερψηφίστηκαν ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για το 2013, ενώ ο πρόεδρος, Σάκης Ψάρρας άφησε να εννοηθεί, πως δεν θα αργήσει η ώρα της διαδοχής του στην προεδρία του Συνδέσμου.

Παρουσία αθλητών –αθλητριών βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ, του νομικού εκπροσώπου, Ανδρέα Γαβαλά και των μελών του ΔΣ του ΠΑ.Σ.ΑΠ, ο Πρόεδρος Σάκης Ψάρρας καλωσόρισε θερμά τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους. Ακολούθησε η ανάγνωση των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης και η παρουσίαση του Διοικητικού Απολογισμού από 01.01.2013 έως 31.12.2013, που εγκρίθηκε παμψηφεί.

Στη συνέχεια ο Διευθυντής, Βασίλης Μηνούδης παρουσίασε αναλυτικά τον Οικονομικό Απολογισμό, που και αυτός έτυχε της ομόφωνης έγκρισης. Παμψηφεί επίσης εγκρίθηκε και η απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑ.Σ.Α.Π για τη χρήση 2013.

Κατόπιν αυτών η διεθνής αθλήτρια της Α.Ε.Κ, Αθηνά Παπαφωτίου ανακοίνωσε την Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής και πραγματοποιήθηκε η ανάδειξη της νέας Επιτροπής, η οποία θα αποτελείται από τους Γ. Μαντέκα, Α, Δημητριάδη και Α. Παπαφωτίου. Παράλληλα εγκρίθηκε ομόφωνα και ο Προϋπολογισμός του 2015.

Στην ενδιαφέρουσα συζήτηση που ακολούθησε, οι αθλητές και αθλήτριες του βόλεϊ - μπιτς βόλεϊ αναφέρθηκαν για μια ακόμη φορά στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Μέσα από την γόνιμη ανταλλαγή απόψεων, προτάσεων και αιτημάτων που διατυπώθηκαν, συνοψίστηκαν οι μελλοντικές κινήσεις και καθορίστηκαν οι προσεχείς στόχοι και πρωτοβουλίες του ΠΑ.Σ.Α.Π.

«Δεν πιστεύω στις… αιώνιες καρέκλες»!

Πέρα όμως από τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης που συζητήθηκαν, η... είδηση βγήκε από το στόμα του προέδρου του ΠΑ.Σ.Α.Π, ο οποίος μεταξύ άλλων άφησε να εννοηθεί πως έπειτα από πέντε ολόκληρα χρόνια σημαντικής προσφορά και πλούσιου έργου ίσως και να πλησιάζει το «αντίο» στον προεδρικό θώκο του Συνδέσμου. «Σε ένα χρόνο ακριβώς θα έχουμε εκλογές… Ενδέχεται λοιπόν, εκτός απορόπτου, αφού φέρω πρώτα εις πέρας όλα εκείνα, για τα οποία εξελέγην, έπειτα από 3 θητείες, αυτή να είναι η τελευταία μου, καθώς δεν πιστεύω στις «αιώνιες» καρέκλες και στα… ισόβια αξιώματα!

Για αυτό θα πρέπει από τώρα να προετοιμάζεται η διάδοχη κατάσταση που θα συνεχίσει απρόσκοπτα το δυναμικό έργο του Συνδέσμου και θα φροντίσει για τη μετεξέλιξη του ΠΑ.Σ.Α.Π, διατηρώντας πάντα τον ενωτικό ρόλο του με στόχο ένα καλύτερο αύριο για το ελληνικό βόλεϊ.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει απαραιτήτως όλοι αθλητές και αθλήτριες, οι πραγματικοί δηλαδή πρωταγωνιστές του αθλήματος, σε μία περίοδο που τα προβλήματα είναι πολλαπλάσια από χθες, να συσπειρωθούμε, να στηρίξουμε με την παρουσία μας την προσπάθεια του ΠΑ.Σ.Α.Π και να διεκδικήσουμε αυτά που αξίζουμε και μας αξίζουν. Δεν χρωστάμε σε κανέναν, μας χρωστάνε…».

Πηγή: pasap.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ