1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-11-2013 17:26

Σάκης Ψάρρας:«Τιμή η εκλογή μου στο ΔΣ της EUAthletes»

Την ελπίδα, πως η ιδιαίτερα τιμητική εκλογή του στο Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας των Αθλητών ( EUAthletes) θα αποτελέσει την απαρχή για ακόμα μεγαλύτερη ενεργοποίηση και ενδυνάμωση των ελληνικών Συνδέσμων των Αθλητών στον αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτωντων αθλητών - μελών τους, εξέφρασε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Α.Π, Αθανάσιος Ψάρρας, λίγες ώρες μετά το πέρας της πρόσφατης πανευρωπαϊκής συγκεντρωτικής συνάντησης και Γενικής Συνέλευσης της EU Athletes για πρώτη φορά στην Αθήνα (29-30/10).
Η δήλωση του προέδρου του ΠΑ.Σ.Α.Π
 
«Η εκλογή μου στο Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας των Αθλητών ( EUAthletes) αποτελεί για εμένα και τον ΠΑ.Σ.Α.Π ιδιαίτερη τιμή. Και αυτό γιατί για πρώτη φορά Έλληνας εκπρόσωπος αθλητών εκλέγεται σε ένα πανευρωπαϊκό όργανο, το οποίο εκπροσωπεί παραπάνω 25.000 αθλητές από διάφορα αθλήματα ανά την Ευρώπη.
Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ και όλους τους συνεργάτες μου, γιατί στο πρόσωπό μου οι ευρωπαίοι συνάδελφοι μας, αναγνώρισαν την δουλειά που γίνεται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια αλλά και τη συστηματική, ουσιαστική, συμμετοχή του ΠΑ.Σ.Α.Π στα διεθνή φόρα.
Δεδομένης και την επερχόμενης ελληνικής Προεδρίας στην Ε.Ε. ο ρόλος του Συνδέσμου θα είναι ιδιαίτερα ουσιαστικός στον καθορισμό της ατζέντας, που αφορά στους αθλητές και  στις δράσεις που θα προωθηθούν. Εύχομαι η εκλογή μου αυτή, να αποτελέσει την απαρχή για ακόμα μεγαλύτερη ενεργοποίηση και ενδυνάμωση των ελληνικών Συνδέσμων των Αθλητών στον αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων των αθλητών - μελών τους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ