1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-10-2013 17:29

Στο ΔΣ της EU Athletes ο Ψάρρας

Με την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης και την εκλογή του προέδρου του ΠΑ.Σ.Α.Π, Αθανάσιου Ψάρρα ως μέλος του νέου ΔΣ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αθλητών (EU Athletes), ολοκληρώθηκε σήμερα με απόλυτη επιτυχία στην Αθήνα το διήμερο εργασιών του Follow Up meeting του ευρωπαϊκού επιμορφωτικού προγράμματος, σχετικά με το match fixing και τον εθισμό στον τζόγο, "PROtect Integrity".

Στην ιστορική αυτή συνάντηση, για την οποία ο Σύνδεσμος απέσπασε τα εύσημα των εκπρόσωπων Ενώσεων και Συνδέσμων αθλητών όλων των αθλημάτων από κάθε γωνιά της Ευρώπης, η εκλογή του κ. Ψάρρα, συνιστά αναμφίβολα μία πολύ σημαντική επιτυχία όχι μόνο για το ελληνικό βόλεϊ, αλλά ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό.

Με την ψήφο τους τα μέλη της EU Athletes, η οποία εκπροσωπεί περισσότερους από 25.000 επαγγελματίες αθλητές της Γηραιάς Ηπείρου, αναγνώρισαν στο πρόσωπο του προέδρου του ΠΑ.Σ.Α.Π το σημαντικό έργο του Συνδέσμου μας και επιβράβευσαν τα τεράστια βήματα προόδου και τις προσπάθειες που καταβάλλουν τα μέλη του ΔΣ για την προάσπιση και αναγνώριση των δικαιωμάτων των αθλητών και αθλητριών στο ελληνικό βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ