1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-10-2013 12:59

Ενήμερος και ο ΠΑΟΚ για το "PROtect Integrity"

Λίγες ώρες πριν από τη σημερινή απόπειρα του ΠΑΟΚ να «σπάσει» το αήττητο της Κηφισιάς στην εκτός έδρας αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Volleyleague, ο «δικέφαλος του Βορρά» έγινε την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου η τέταρτη ομάδα, που ενημερώθηκε από τον ΠΑ.Σ.Α.Π στο πλαίσιο του προγράμματος "PROtect Integrity" σχετικά με το match fixing και τον εθισμό στον τζόγο.
Ο διευθυντής του Συνδέσμου, Β. Μηνούδης συναντήθηκε με την αποστολή του ΠΑΟΚ, στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει στην Αθήνα η ομάδα της Θεσσαλονίκης, και πληροφόρησε τους παίκτες του Στέλιου Καζάζη για τους κινδύνους και τις "υποχρεώσεις" τους, τις "κόκκινες" γραμμές, καθώς επίσης και για την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Στη συνέχεια οι Θεσσαλονικείς, που παρακολούθησαν τον κ. Μηνούδη με μεγάλο ενδιαφέρον, συμπλήρωσαν το ανώνυμο ερωτηματολόγιο που τους δόθηκε, στο πλαίσιο μιας πανευρωπαϊκής έρευνας που διενεργείται σχετικά με τον εθισμό των αθλητών στο τζόγο, ενώ δόθηκε σε όλους τους παίκτες και το σχετικό έντυπο ενημερωτικό υλικό, ώστε να εφοδιαστούν με όλες τις απαραίτητες γνώσεις, που θα τους βοηθήσουν να "προστατεύσουν" με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό τους, αλλά και το αγαπημένο τους άθλημα από τους κινδύνους του στοιχηματισμού.

Ακολούθησε συζήτηση των δύο πλευρών για θέματα που απασχολούν τους αθλητές και την φερεγγυότητα του πρωταθλήματος. Ο κ. Μηνούδης είχε τη χαρά να ενημερώσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ, για την επιτυχή έκβαση των προσπαθειών του ΠΑ.Σ.ΑΠ στο θέμα της επίλυσης του μείζονος προβλήματος της χρηματοδότησης των Αβαθμιων και Β’ βάθμιων επιτροπών ΕΕΟΔΑΠ, αλλά και να τους διαφωτίσει για το θέμα της αδειοδότησης των ομάδων.  Επ’ αυτού μάλιστα ορισμένοι οι αθλητές του ΠΑΟΚ, δεν έκρυψαν τον προβληματισμό και την έκπληξή τους για τα νέα δεδομένα.

Τις προσεχείς εβδομάδες ο ΠΑ.Σ.Α.Π θα συνεχίσει με την ενημέρωση των αθλητών και των υπόλοιπων ομάδων της Volleyleague.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ